Eilen kävimme Pojan kanssa pitkästä aikaa ystäväni luona kylässä. Hän lupaili minulle jo aikaisemmin joululahjaa, joskin myöhässä. Nyt sitten sain sen! Ja pois en enää antaisi! Sama ihana ihminen oli korjannut syksyllä ostamani vyyhdinpuut, jotka ostin "ehjinä" ja kotona selvisi, että olivatkin rikki. Kyllä mää vaa olen NIIN tyytyväinen tänään ihan kaikesta!

Lahjani on digivaaka! Nyt pystyn helpommin arvioimaan langan riittävyyden ja jakamaan langanjämät sukkaparin kummankin sukan kesken. Vaaka on jo käytetty ja hyväksi todettu. En kuitenkaan ala langankulutustani punnitsemaan, tykkään aivan tajuttoman kovasti siitä vyötteiden keruu tilastointi tavasta!

Sain muutakin, mutta se muu jääköön vielä hetkeksi salaisuudeksi. Nyt on aika lahjottu olo, mutta on se vaan NIIN kivaa, kun joku tajuaa, kuinka tärkeä on digivaaka! Varsinkin näissä sukka-asioissa.

Olimme juuri äitini luona käymässä. Hän on pitänyt aiemmin hänelle tekemääni pipoa, mutta ilmeisesti teen jonkin toisenkin pipon. Se Jacquas Costeau -pipo ei tainnut olla aivan hänen juttunsa. Ehkä seuraava on enemmänkin baskeri mallisen? Nämä pipo jutut ovat vaan aika vaikeita, jos multa pyytää pipoa, niin se on kyllä aikast peruspipon mallinen. Asiasta seuraavaan ja sitä rataa, aloitin äitini luona olessani kahta uutta käsityötä. Pitäisi varmaan saada kaikki keskeneräiset valmiiksi...

Aloin nyt välillä tekemään Revontulta, sukkia onkin tikuteltu aika taajaan tahtiin. Yritän myös saada joitakin keskeneräisiä valmiiksi ja pois nurkista pyörimästä. Ensi viikon perjantaihin mennessä olisi kuitenkin hyvä, jos serkkuni pyytämät 4 paria olisivat valmiina... Käymme kylässä sen verran harvoin, että suurena peikkona on kesän tulo. Hän varmaan haluaa sukkansa ennen kesää... Tietysti Turkuun ei nyt niin kovin pitkä matkakaan ole, eli ehkä voisi tehdä päätöksen käydä kylässä joka toinen kuukausi?

Ulkona sataa aina vaan lunta. Onhan se hyvä että on lunta, kun on talvikin. Mutta ehkä vähän vähempikin olisi riittänyt? Autoa saa kaivaa kinoksesta päivittäin, poikaa ei saa ulos kovilla pakkasilla, ja itsekään en tykkää ulkoilla näin kylmällä. Eli nyt me vaan kiukutellaan täällä sisällä ja syödään herkkuja.

Nyt saunaan lämmittelemään ja sen jäkeen jatkamaan neulomuksia!