Nyt on enää pari KYH- työtä kesken. Pari joudun purkamaan, esim. Junasukat syystä että lanka loppui kesken. Tähän Susu saattaa kommentoida, että tietää paikan, missä lankaa on...

Lanka näissä sukissa on Slotte Sockia, jonka koostumus on seuraavanlainen: 45% :ia puuvilla, 42 %:ia villaa ja 13 %:ia polyamidia. Sukista tuli mukavan tuntuiset, saattavat olla lämpimän ajan sukiksi hyvät. Käyttö- tai kesko-ominaisuuksista en kuitenkaan tiedä vielä yhtään mitään. Puikot olivat Gjestalin 2,50 mm:n metalliset sukkapuikot ja sukkien koko on 38 / 39. Painoa sukilla on 78 grammaa. Puikolla oli 15 silmukkaa.

Tällä hetkellä kesken on Revontuli, joka myös on KYH- työ. Muutama Revontuli pitäisi ehtiä tekemään ennen joulua ja sitten tottakai sukkia... Sukkasatoon osallistutaan ja suunnitelmia pitäisi kai alkaa tekemään senkin suhteen. Ehkä saan tehtyä muutakin kuin perussukkaa?

Viime torstaina meillä oli Kädentaitajien Neuletapaaminen Salon torin vieressä olevassa Tykkipuistossa. Porukkaa oli tosi kivasti ja mukana tapaamisessa oli muutama uusikin tuttavuus. Susu otti kuvia tapaamisesta. Sattumalta jopa äitini oli liikkeellä ( Salon Iltatori selittää sen) sekä muita tuttuja. Joten, voin reilusti sanoa, että nyt olen tullut kaapista ulos: Kaikki tietävät, että teen jatkuvasti sukkia! Tämänpäiväisessä Turun Sanomien harrastus liitteessä oli vielä hieman juttua sukan tikuttamisestani, joten asia alkaa olla harvinaisen selvä. Mitä tässä sitten enää sen kummempia asiaa selittämään, vaihdan vähitellen nimimerkkini Sukka-Mariksi, ei ainakaan mene muiden Marien kanssa enää sekaisin!

Ulkona sataa ja ukkostaa, ja sisällä on ihanan kotoisaa kuunnella ulkoa tulevia syksyisiä ääniä. Tähän vuodenaikaan on aivan ihanaa illalla rauhoittua hetkeksi sohvannurkkaan teemukin ja kutimen kanssa ennen nukkumaanmenoa. Rauhoittua ja miettiä, neuloa hieman sukkaa tai huivia. Olla vain. Miten huivi tai sukkapari voikin joskus tulla valmiiksi melkein huomaamatta?

Ja menen taas tänäkin syksynä Kansalaisopiston Neuleklubiin. Ilmoittautuminen oli eilen. Meillä oli viime vuonna tosi mukava ryhmä, toivottavasti kaikki viimevuotiset neulontakaverit pääsevät taas tänäkin vuonna kurssille. On jo melkein ikävä teitä!

Nyt hetkeksi neulomaan sohvan nurkkaan! Öitä!

Terveisin, Nim. Sukka-Mari