Vaikka se edellinen pipo "Sulo Vilèn varalla" löytyikin, niin nyt piti tehdä uusi. Poika valitsi taas kerran langat Susun Lankakaupasta.

Lanka on Gjestalin Jannea. Pyöröpuikolla neuloin pipon, ja koko oli 3,50 mm. Silmukoita pipossa 108. Poika tykkää kovasti.

Näistä samoista pipon väreistä pitäisi kuulemma tehdä lapasetkin. Katsotaan, miten ehditään, Lapaskuuhun ilmoittauduin myös mukaan. Lapaskuu kestää marraskuun, kahdet lapaset pitäisi ehtiä Pojalle tekemään.

Sunnuntaina vietimme nimppareita ja tupaantuliaisia. Vieraina oli ystäviä ja muutamia sukulaisia. Sunnuntai meni tosi rattoisasti ja uskon, että leipomuksetkin onnistuivat kivasti. Tarkoituksena on vähitellen laittaa ne omat "vakireseptit" blogin sivupalkkiin, jos joku muukin haluaa niitä kokeilla.

Jossulta saimme aivan ihania lahjoja. itse tykkään kovasti puikkopussistani. Ja Poika tykkää penaaleistaan (vaikka toinen niistä katosikin heti omaan huoneeseen, etsinnät jatkuvat tänään jo toista päivää!).

Nyt menen hetkeksi tikuttelemaan lapasia, pitää saada Lapaskuuhun jotakin valmista. Ja aamuisin kuulemma tarvittaisiin uusia lapasia koulumatkalle...