Olimme Pojan kanssa Naarilassa tänä viikonloppuna Äiti poika -leirillä. Naarila on Salon seurakunnan paikka, jossa järjestetään rippileirejä ja leirejä sekä muuta seurakunnan toimintaa. Viikonloppu meni kivasti, oli hyvää seuraa ja hyvää ruokaa. Tykkäsimme kumpikin viikonlopusta kovasti. Poika jo kovasti kyseli, että milloin on seuraava leiri. Itse tykkäsin siitä, että minulla oli aikuista seuraa. Nyt työttömänä tuntuu välillä, että kaikki sosiaalinen kanssakäyminen aikuisten kanssa alkaa olla aika vähissä. Oli kiva nähdä ystäviä ja vain oleskella.

Käsitöitä oli tottakai mukana. Lopputuloksena kaksi uutta keskeneräistä työtä. Pitäisikö minun päättää jokin maksimi määrä keskeneräisille töille? On minulla kuitenkin jemmassa myös yhdet valmiitkin sukat...
 

Lankana on Novitan Nalle lanka, jokin niistä vuodenaika raidallisista. Olen saanut tämän langan ilman vyötettä (eräältä ihanalta ihmiseltä), joten en siksi tiedä langan nimeä aivan tarkkaan. Samasta syystä tämän sukkaparin lankamäärä ei mene Langankulutus taulukkoon 2010. Ja sen lisäksi, koska lankakerä oli aloitettu / vajaa, niin en uskaltanut tehdä pitkää vartta sukkaan. Uskon kuitekin, että lyhyt vartisiakin tarvitaan, kohta tulee taas lämpimämmät ilmat! Puikot olivat bambuiset sukkapuikot, kokoa 3,00 mm. Sukan koko on 38 / 39, sellainen omaan jalkaan sopiva.

Minulla on näitä vyötteettömiä vajaita Nalle keriä vielä jokunen jemmassa, joten näitä nilkkasukkia teen vielä lähiaikoina lisää, erivärisiä Nalle Coloreita ja Vuodenaikoja.

Minusta on suuri harmi, etä Novitan värikartat vaihtuvat niin nopeasti. Aina siinä vaiheessa, kun huomaan jonkun langan olevan kaunis, niin sitä ei enää valmisteta. Tämän kevään uudet värit olivat kyllä taas kauniita, katsoin niitä uudesta lehdestä tällä viikolla. Ja pakko tunnustaa, kävin pikkaisen kurkkaamassa myös Tarjoustalossa niitä. Oli aivan pakko hieman kokeilla, miltä kerät tuntuvat kädessä...

Nyt menen jatkamaan huivia, teen sitä Texun Tekeleistä juuri voittamastani langasta. ja malli on uudesta Novita -lehdestä, se kaikkista helpoin malli, mutta hieman muokattuna.