Alkuviikon yritin neuloa epätoisesti pantaa ystävälleni, Calorimetryn tyyppistä. Tein yhden aivan liian pienen vihreän harjoituskappaleen. Tein toisenkin vihreän, ehkä jo vähän sopivampi kooltaan. Siinä vaiheessa sitten jo meninkin Lankakauppaan Susua moikkaamaan ja etsimään turkoosia lankaa. Vaihtoehtoja oli, mutta vain yksi täsmäsi omaa kuvitelmaani oikeasta turkoosin sävystä. Ja sitten taas uudestaan aloittamaan alusta... Ensimmäinen turkoosi oli aivan liian iso, olisi sopinut vyöksi vähän isommallekin tytölle. Seuraava yritys, puikot pikkaisen pienemmäksi ja silmukkamäärä pienemmäksi. Lopputulos; ehkä jo sopivan kokoinen, mutta aivan liian arkisen näköinen. Ei häihin sovi nyppypinnat ja minä luovutin (vasta torstai-illalla myöhään). Ja tein aivan uudet suunnitelmat sekä kävin ostamassa samaa lankaa lisää. Naisen logiikkaa, uusi suunnitelma sekä lisää lankaa!

Ihastuin turkoosiin väriin, tarvitsen itse tämän erittäin arkisen näköisen Calorimetryn tyyppisen pannan. Ja topin sille kaveriksi. Helpon topin, pyöröpuikot ja aina vaan oikeaa, sileää pintaa, kun lanka on NIIN epätasaista... Elävä pinta toppiin, pirteä väri, kiva tikutella tällaista väriä. Lanka on Järbo Garnin korallia, 100%:sta puuvillalankaa, langassa on aivan ihania kesäisiä värejä. itse kuitenkin ihastuin tähän turkoosiin. Susulla oli myös joitakin ohjeitakin tähän lankaan.

Olin koko perjantai päivän parin ystävän kanssa Turussa. Teimme täsmäiskuja eri kauppoihin: kangasta, lankaa, askartelutarviketta, vähän sitä sun tätä. Retkestä tulossa lähipäivinä 5-osainen tunnustus tarina.