Olimme tänään parin ystävän kanssa tekemässä koruja. Koska Poika oli siskoni kanssa melontakurssilla, oli Pikku-Neiti minun mukanani. Ja korujen tekeminen upposi todella hyvin Neitiin...

Teimme koruja niistä paketeista, jotka aiemmin esittelin täällä blogissakin. Paketeissa oli kaikki osat, jotka koruihin tarvittiin. Ongelmana oli kuitenkin se, että paketeissa oleva koruvaijeri oli todella huonolaatuista. Onneksi saimme ystävältäni vaijeria, jotta saimme korut tehtyä. Samaten kaupanpäälisiksi saadut pihdit olivat aika onnettomia, ehkä pitää käydä kunnon työkalukaupassa ostamassa kunnon sivuleikkurit joilla katkoa vaijeria. Tässä kuvassa ovat Pikku-Neidin itsensä tekemät kaulakoru sekä kaksinkertainen rannekoru. Näissä värit ovat mielestäni todella upeat!

Tässä on Pikku-Neidin tekemä nilkkakoru. Erittäin kesäinen ja värikäs. Luulen että hän tykkäsi itse eniten tästä korusta.

Tässä kuvassa koru on nilkassa. Tämä kuva on hieman epäselvä.

Nämä vaaleanpunaiset menivät luullakseni Pikku-Neidin äidille rannekoru sekä sydän-kaulakoru. Aiemmin Pikku-Neidin lempivärejä olivat vaaleanpunaisen eri sävyt. Nyt aika on tehnyt tehtävänsä ja sininen, turkoosi, musta ja valkoinen alkavat olla enemmän lemppareita.

Ilta meni taas kerran nopsaan. On tosi mukavaa tehdä kaikenlaista ja oppia uutta hyvässä seurassa. Mietin tänään ystäväni huvimajassa, että tämä kesä on todella hyvä. On lämmintä, hyvä fiilis, ihania suunnitelmia tulevaisuuteen, mukavia ystäviä, paljon mukavaa tekemistä. Tänään voisin jatkaa tätä listaa aivan loputtomiin!

Nyt on kuitenkin lopetettava ja mentävä aloittamaan tämän päivän KYH!