Ja näitä samankokoisia Seiskaveikka sukkia vaan tikuttelen joka välissä! Eli ollaan sitten poliklinikalla tai hammaslääkärissä, niin sukkaa pukkaa... Kolme paria on vielä tekemättä, saattaa olla että tästä urakasta selvitään sittenkin.

1250018771_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva ei ole kaikkista parasta laatua, ulkona päiväsaikaan olisi saanut paremman. Ja meillä alkaa olla laatikkoa sen verran joka paikassa, että ei oikein ole enää kuvauspaikkojakaan.

Lankana sukissa on Novitan 7 Veljestä, puikot ovat kokoa 3,50 mm ja sukkien koko on 41 / 42. Eli sitä samaa rataa tässä mennään aina vaan... Sukkien väri on livenä aika kaunis, suklaanruskea.

Huomenna, keskiviikkona on syksyn ensimmäinen koulupäivä. Pojan koulu vaihtuu ja luulen, että jännittää aika kovasti uutta koulua ja kaikkea siihen liittyvää. Kiukutteli illalla aika jonkin verran ja uskon sen johtuneen ihan jännityksestä. Olen yrittänyt kertoa, että itsekin aina jännitän uusia työpaikkoja ja vaikka mitä. En vain tiedä, auttaako minun kertomukseni mihinkään. Taitaa alkaa olla varhaispuberteetti alkamaisillaan. Itseasiassa aika mielenkiintoista, tapahtui mitä vain, niin me vanhemmat löydämme jonkin uhmaiän tai murrosiän tms. aina selittämään kaikki asiat. Siksi niinä epätoivoisina öinä, kun ei muutenkaan nuku, voi lukea vaikka kasvatusoppaita Hymy

Nyt pitää mennä vielä pakkaamaan pari laatikkoa kirjoja. Ehkä saamme tämän muuttamisen joskus vielä kuntoon?