Huovutetut kintaat ovat nyt sitten likoamassa huuhteluainevedessä (sain Susulta vinkin). Menen kohta katsomaan, mikä on tilanne. Ja saisiko niitä vanuamaan / venymään hieman eri suuntiin kuin aikaisemmin. Tykkään huovuttaa pesukoneessa. On kiva nähdä, mitä tapahtuu ja pikkaisen arvailla lopputulostakin. Siksi kai mua ei edes harmita nämä kintaat, jotka ovat väärän malliset.

1236199219_100_0191.jpg

Tässä on pari tiskirättiä, jotka tein jo aikaisemmin. Ruskeassa on lankana Novitan Tennesee ja vaalenpunaisessa (kuvassa väri ei oikein näy kunnolla) lankana on Hjertegarnin Ribboo lanka jossa 50% bambua ja 50% soijaa. Kumpikin on helmineuletta, ajattelin sen olen sopivan "nypyllinen" tiskirättiin.

Tennesee lankaa en ole itse koskaan ostanut, olen saanut nuo kerän loput joskus tuttavaltani. Nyt ajattelin tehdä hieman kokeiluja erilaisilla langoilla ja tehdä niitä tiskirättejä. Yhden Tenneseestä tehdyn tiskirätin annoin aikaisemmin siskolleni ja yhden naapurilleni. Kuvittelin, että kertosiivat, millaisia ovat käytössä. Mitään vastauksia ei kyllä ole tullut. Eli se siitä kokeilusta ja tutkimuksesta tällä erää!

Tuon Hjertegarnin Ribboo langat ostin Susulta Anjalinilta, ahneuksissani ostin kaikki nämä langat alennuskorista. Pidän siitä langasta, tuntuu hyvältä neuloa ja todella mukavan tuntuista. Ehkä menee täysin hukkaan tiskirätissä...