Eilen pingotin Revontuleni, ystäväni toi kaksi styroksi leyvä sitä varten. Mikä on naiselle sopiva lahja? Paras ehkä styroksi levyt...

Tämä kuva on otettu ennen pingotusta ja viimeistelyä. Lankana oli siis Regian Hand-dye Effect lanka ja neuloin huivini Addin pyöröillä kokoa 5. Ilmeisesti olisin voinut käyttää isompiakin puikkoja tähän huiviin. itse tykästyin tämän langan väreihin. Tässä Regiassa on muitakin aivan ihania värejä, itseasiassa niistä on vaikeaa valita oma suosikkinsa kun ovat kaikki niin kauniita!

Tässä kuvassa aurinko hieman häiritsee värejä, eli omasta mielestäni huivini on tummempaa väriä. Pingotettuna huivista tuli ihanan tasainen ja sileä. Näitä tehdään lisää ja varmaan useampikin. Olen erittäin tyytyväinen huiviini.

Tänään olisi ollut Plazassa KIP:pailutkin, minä vaan en ehtinyt paikalle... Aluksi vaikutti siltä, että pelkästään myöhästyn. Mutta tarpeeksi kun sohlasin ja ajoin kolarin liikenteenjakajan kanssa, niin jäi oikeastaan KIP:pailut kokonaan väliin!  Kuolonuhreja ei tullut eikä edes loukkaantuneita (onneksi), itse kyllä pelästyin tosi kovasti. Päivän saldo: Kaksi rengasta ja yksi vanne, aika hyvin törmäilty liikenteen jakajan kanssa. Mitä tästä opimme? Näin vanhemmalla iällä kannattaisi jo seurata liikennettä, EIKÄ MOIKKAILLA MIEHILLE!

Suuret kiitokset kahdelle ystävälle, jotka paikalle sattuivat! Ihanaa, kun joku pystyy olemaan rauhallinen ja hymyilemään siinä tilanteessa kun itse näytän aika vakavalta ja kireältä!

Joten, huomenna päivällä rengaskorjaamolle! Päätinkin vahthaa nyt sitten jo talvirenkaat alle. Kun ne kumminkin on alle laitettava ja ostettava. Ehdin noita kesärenkaita miettiä tässä hieman myöhemmin. Eikä ainakaan sitten huonojen renkaiden takia liukastella.