Lupasin jo ennen Joulua neuloa eräälle puolitutulleni kämmekkäät. Väriksi hän toivoi mustaa tai harmaata ja silloinhan se paras väri on Gjestalin Jannen grafiitti.

Lankana näissä siis on Gjestalin Janne. Mallin olen saanut joskus ystävältäni Susulta. Puikot olivat kokoa 3,50 mm. Omasta mielestäni näistä tuli kauniit, aion tehdä itsellenkin tällaiset samanlaiset juuri tästä langasta. Kunhan nyt ehdin vaan... Se tarina niistä suutarin lapsista pitää ehkä paikkaansa aina vaan.

Jannen värisävyistä juuri tämä grafiitti on ihan minun lempparini, tykkään tästä kovasti. Väri on tyylikäs ja kaunis mielestäni. Ihan yksi lemppareistani.

Huomenna taas töihin, tänään oli mukava laiskotella, kun oli vapaata. Kävin ystäväni luona Perttelissä sukkaa tikuttamassa ja viettämässä iltaa. Ihanaa, kun on ystävä, jonka luo voi mennä käsityölehti nipun ja sukankutimen kanssa. Kahvitella, parantaa maailmaa ja tehdä aivan "aukottomia" suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Eli, vaikka välillä tökkiikin ja kovasti, niin kaipa asiat ovat kuitenkin hyvin? Siis sen verran hyviä olemme suunnitelmia tekemään ainaskin

Edit. Nämä kynsikkäät menivät pyynnöstä (ja pienoisesta painostuksesta) eräälle "tarvitsevalle". Myöhemmin kyllä selvisi, että asiasta tuli paljonkin ongelmia. Eli ehkä ei kannattaisi olla niin auliisti auttelemassa vieraita ihmisiä, joiden tarkoitusperät saattavat olla erittäinkin epäselvät. Oppia ikä kaikki :D