Flunssa iski meidänkin perheeseen ja oikein kunnolla. Poika onneksi on säästynyt vielä tältä, vain pientä yskimistä ja niistämistä. Olen ollut itse pari päivää vuoteen omana ja tänään alkaa vasta olla parempi olo. Ei terve olo, mutta parempi. Tarkoittaa sitä, että tarkoituksena on raahautua kaupungille ja käydä ruokakaupassa sekä hakea kirjastosta saapuneet varaukset!

Eilen Poika kävi postilaatikolla, kun tuli koulusta. Ja postien joukosta löytyi minulle paketti. Pojan sanoin: Täällä on paketti, jossa on tosi hieno paperi, luulen että ainakin sun mielestä, äiti! Kyseessä oli Annan lähettämä blogiarpajaisvoitto.

Annan Aarteet -blogissa oli juuri arpajaiset, ja uskomatonta kyllä, minä voitin palkinnon! Kiitos Anna, tämä viikko on ollut monella eri tavalla todella raskas, ja tämä paketti tuotti siksikin todella paljon iloa! Kiitos!

Tässä kuvassa näkyy, mitä kaikkea palkintopaketissani oli. Siis kolme itse tehtyä korttia, ovat todella kauniita! Kangaskukkaro / pussukka, tämä voisi olla tosi hyvä moneen eri tarkoitukseen, mietin jo sitä esim. pienille neuletarvikkeille. Maraboun suklaata, jokin uuutuusmaku, jota aioimme Pojan kanssa kokeilla illalla (ihanaa, suklaa on meidän suurin herkku!). Sekä pussukassa koru. Koru on myös tosi kaunis. En huomannut ottaa korusta erikseen kuvaa, mutta teen sen heti, kun on tarpeeksi aurinkoinen päivä. Sekä kaunis enkeli kortti, jossa Hyvät Joulunodotuksen toivotukset! Siis Aivan ihana ja todella runsas paketti, kiitos Anna! Ja nämä kaikki askartelut ja tällaiset kädentyöt kun ovat vielä sellaisia, joita en itse hallitse enkä osaa tehdä.

Hieman on käsitöitäkin saatu valmiiksi ja tehty eteenpäin. Sitä Päättelykeijua kaivataan aina vaan. Paljon on kesken, mutta kai ne tässä vähitellen valmistuvat. Valokuvien ottaminen on hieman ikävää tällä hetkellä, koska värit kuvissa ovat mitä ovat. Nyt viikonlopun aikana yritän saada muutaman keskeneräisen valmiiksi, sekä päivittää tuota langankulutus -taulukkoani myös. Katsotaan, jos tulee vielä viikonlopun aikana lisää päivitettävää!

Nyt pitää kerätä voimat ja mennä raappimaan auton ikkunat (sillä ei ole ajettu kahteen päivään) ja mennä ruokakauppaan, kirjastoon ja katsoa, jaksanko hoitaa kaikki muut asiat! Palaillaan, kun saadaan jotakin valmiiksi!