Nyt on mennyt pari päivää vähän vähemmällä bloggailulla uusista KYH:eistä. Olen aloittanut ihan siihen tahtiin, kuin kuuluukin, en vain ole ehtinyt kaikista tekeleistä bloggaamaan heti. On ollut teatteria, ruohonleikkuuta, ruohonleikkuuta ja ruohonleikkuuta! (Äidilläni on erittäin iso piha ja Poikani lupasi leikata nurmikon, minä autan häntä, koska kyseessä on aika laaja alue viidakon raivausta...) Eilen illalla olo oli kuin selkään saaneella, joka paikkaan sattui ja jalat olivat tosi arat. Tänään meni jo paremmin.

Trio-Revontuli on aloitettu jo 18. päivä. Olen saanut äidiltäni jo kaksi kertaa tämän väristä Vironvillaa. Tarkoituksena on tehdä Revontuli itselleni sekä myös äidin ystävälle. Lankaa on niin paljon, että hyvin riittää kahteenkin huiviin.

Ullan sivuilta löytyy tämänkin huivin ohje. Puikot ovat Addin 6,00 mm pyöröt, pituus taitaa olla 80 cm. Tykkään neuloa Revontulta, menee jo aika mukavasti, kun muutama huivi on neulottu aikaisemmin.

Tänään on ollut hyvä päivä, olemme käyneet kylässä hyvän ystävän luona ja illemmalla olimme leikkaamassa äitini nurmikkoa Pojan kanssa. Poikani ihastui kahteen suloiseen mopsiin ja haaveilee varmaan taas ensi yönä koirista sekä tulevista kalareissuista. Aurinko on paistanut ja olo on itselläkin kesäinen, johtuu varmaan osittain ruohontuoksuisesta illastakin. Nyt menen hetkeksi neulomaan ja sen jälkeen nukkumaan, huomenna jatketaan KYH:äilyä ja bloggailua!