Lappajärvellä lomaillessa sain valmiiksi myös yhden käsityön. Eli ei tämä elämä pelkkää shoppailua ja uusien käsitöiden aloitusta vain ole, joskus jopa saadaan jotain valmiiksikin!

1245656709_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ohjeena on taas se ET-lehden laukku. Alkaa olla hyväksi todettu ohje jo monessa paikassa. Edellinen ET-kassini oli NIIN iso, että sinne mahtuu kylpypyyhe, uimapuku ja juomapullo mukaan rannalle, ehkä lisäksi myös käsityö. Tämä uusi olkalaukun kokoa oleva kassi on taas ihan olkalaukku käyttöön, eli mukaan mahtuvat kukkaron lisäksi ehkä avaimet ja kamera mutta ei paljon muuta. Uskomaton juttu, miten erilaista tulee, kun käyttää eri lankaa.

Pieni lisäys jälkikäteen: ET-lehden sivuilta löytyy Tee itse -osiosta myös laukun ohje! Ovat ilmeisesti lisänneet ohjeen sinne suuren kysynnän vuoksi. Muutenkin ET-lehdessä on aivan uskomattoman hyviä ohjeita aina välillä! 

1245656738_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lankana on Coats Merssi 100%:sta merseroitua puuvillaa. Virkkuukoukku oli kokoa 2 mm. Lankaa laukkuun kului ehkä n. 150g. Langasta tykkäsin kovasti, oli mukavaa virkata. Olkahihna saattaa hieman poiketa ohjeesta, mutta helposti nämä ohjeet tehdessä muuttuvat.

Ja langan ostin Anjalinilta. Saaattaa olla, että juuri tuota lankaa ei ole enää jäljellä... Luulen, että olen ostanut ne viimeiset! Minäkö leuhka??? Cool 

Outo juttu, miten virkkaaminen tuntuu jotenkin kesäisemmältä käsityöltä kuin neulominen. jotenkin yhdistän virkkaamisen aina kesään.

Itse olen laukkuun erittäin tyytyväinen!