Sekainen kassi, jossa kaikki pikkutavarat pyörivät ees taas ja mitään ei löydä. Ruokakaupan kärryä varten kassiin jemmattu polettikin pyörii jossakin kassin pohjalla, mutta kaupan lattialle en kehtaa edes minä kaataa kassia tyhjäksi ja etsiä sitä polettia kaiken romun keskeltä.

Siksipä yritän nyt ratkaista tämän ongelman todella helposti, eli uudella pikku pussukkalla, johon voi tietyt tavarat laittaa ja sitten tunkea sen pussukan kassiin. Pitää vain muistaa, mitkä ovat pussukassa ja mitkä siellä kassin pohjalla edelleenkin....

Tämä alkaa vaikuttamaan jo tosi vaikealta, mutta yritetään nyt kuitenkin...

1244734083_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pussukka on virkattu koukulla kokoa 2,50 mm. Lanka on Gjestalin Bomull Sport. Ihan mukavan tuntuinen puuvillalanka. (Ja vyöte oli mielestäni tosi nätti :))

Mitään selvää muistikuvaa ei ole, milloin olen langan ostanut ja miksi. Ostopäätös on saattanut syntyä pelkästään jo langan todella kauniin punaisen värin takiakin, tunnen sen verran hyvin itseni ja oudot tapani ostaa lankaa "vain ja ainoastaan todelliseen tarpeeseen"... 

Nuo "duffeli -napit" on mun suosikkeja. Sitä sinistä huovutettua kassia varten pitää vielä vähän skarpata, jos vaikka jostain löydän hyvän napin. Olen kyllä tässä nappiasiassa enemmän kallistunut sille kannalle, että teen itse isoja nappeja. Pitää vielä selvittää se, miten askartelumassasta tehdyt napit maalataan. Ja pitääkö ne laittaa uuniin sitten vielä sen maalaamisen jälkeenkin.

Nyt voi tulla pidempi tauko bloggaamiseen. Lauantaina menen Salon Kädentaitajien kanssa Fiskarssiin. Sunnuntaina lähden poikani kanssa lomailemaan Lappajärvelle Kivitippuun. Olemme Lappajärvellä perjantaihin asti. Perjantaina lähdemme Vaasaan. Vaasassa on tarkoituksena olla lauantaihin saakka. Juhannuspäivänä on tarkoituksena tulla kotiin päin. Vaasaan menemme, koska poika voitti Mehukatin -kilpailussa paketillisen mehua ja 4 lippua Wasalandiaan. Huvipuiston sai kysymyksiin vastatessa valita ja jostain kumman syystä laitoin Wasalandian, mielessä ei ollenkaan käynyt, että saisimme myös ne liput.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun lomailemme yhdessä pojan kanssa. Aina on ollut milloin mitäkin esteitä, nyt onneksi saimme onnistumaan tämän reissun.

By the way, meillä on nyt sitten 2 ylimääräistä lippua Wasalandiaan, mahtaisikohan ne voida vaihtaa jossakin langaksi... Langasta tuli mieleen, että huomenna, perjantaina, pitää käydä Lankakaupassa moikkaamassa Susua ja ostamassa pikkaisen (huom. pikkaisen) lankaa evääksi Pohajnamaalle. jos vaikka matkan varrella ei ole lankakauppoja Silmänisku  Ei vaiskaan, mä jo katsoin, että Lappajärvellä on yksi lankakauppa ainakin. Mutta silti tarvitsen sitä kelta-oranssia sukkalankaa, josta näin unta.

Ja nyt pikkaisen jo pakkailemaan vaatteita yms. koska viikonloppuna ei pahemmin ole aikaa mitään pakkailla!