Syksyn alkupuolella mietimme, mitä kaikkea mukavaa voisimme tehdä yhdessä Salon Seudun Kädentaitajien kanssa ja missä olisi kiva käydä tutustumassa. Sovimme, että yritämme saada sovittua tutustumiskäynnin Ylhäisten Sisustustehtaaseen.

Nyt haaveemme toteutui ja olemme saaneet mahdollisuuden mennä Ylhäisten Sisustustehtaalle  29.10.2010 klo 17.30. Paikka on kaikille salolaisille nostalginen, entinen Ylhäisten Näkkileipätehdas.

Ylhäisten Sisustustehdasta voi sanoa sisustuksen täyden palvelun tavarataloksi. Ylhäisten Sisustustehtaan monipuoliseen valikoimaan kuuluvat mm. matot, tapetit, tekstiilit, huonekalut jne. Sunnitelu, ompelimo sekä mattojen kanttaus ja korjaus kuuluvat heidän palveluihinsa.

Löydät Sisutustehtaan myös Facebookista.

  • Tutustumiskäynnillä on mahdollisuus tutustua tehtaaseen, tuotteisiin ja palveluihin sekä shoppailla tuotteita.
  • Sisustustehtaalla on puusepänverstas, johon saamme tutustua ja meille järjestetään myös työnäytös.

Ilmoittautumiset Marille, mieleuiten sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen H-hetkeä. Sähköposti: mthomander(at)gmail.com

Jos teillä on ystäviä, jotka haluavat myös tutustumaan, niin ottakaa heidät myös mukaanne. Vietetään yhdessä mukava ilta mukavassa paikassa! Itse odotan innolla tutustumiskäyntiä.