Jääkiekkojoukkueemme pojat käyvät torstaisin pelaamassa sählyä. Heidän jälkeensä oleva vuoro on erään naisporukan varaama vuoro. Viime torstaina kävi kivasti, kun olimme jo pois lähdössä: Eräs naisista antoi minulle kolme lehteä, Kotilieden, Saran ja Pelit -lehden (pojan rakastama lehti, jota en suostu tilaamaan). Ette uskokaan, kuinka hyvä mieli tuli, kun sain lehdet. Ja juuri tämänkertaisessa Kotiliedessä on todella paljon neuleohjeita...

Pojan jääkiekkojoukkueen saunaillassa sain joukkueeltamme lahjakortin Anjalinille. Olin Allasbileissä kerrankin aika hiljaa, silmät kyynelissä, ja mietin että Lankakauppaan! Eli asia oli ajateltu kunnolla, nämähän tietävät intohimoni neulomiseen. Ja lopun voittekin varmaan arvata? Ostin nuo kauan kuolaamani Knit Pron metalliset sukkapuikot (ne oli kyllä tilattu jo aikaisemmin minua varten) sekä Puffa-lankaa. Mun ekat Puffat! Äiti-Puffa on se, joka järjesti viime kesänä KYH:in. Hän oli muuten viime viikolla ihan livenä Susun Lankakaupassa, kun me juhlittiin siellä kaikki synttäreitä. Näistä Puffa-langoista on tarkoituksena neuloa Citron -huivi. Isompi Citron olisi varmaan käyttökelpoisempi minulla, joten lankaa on nyt kaksi vyyhtiä.

Ja aivan pakko kertoa, että Pojan tämän vuotinen jääkiekkojoukkue on kyllä todella mahtava! Porukka on mukava ja tuntuu, että asiat sujuvat aika kivasti. Ja sokerina pohjalla: ainakin neljä äideistä neuloo paljon. Eli kudinta jos jonkin näköistä ja väristä on usein paikalla. Ensi sunnuntain pelimatka Poriin on myös todella hyvää neulomisaikaa! Kiitos kaikille pelaajille ja vanhemmille lahjasta sekä myös kaudesta, joka on sujunut mukavasti!

Tuo pirtsakan näköinen astiaharja on tuliainen äidiltäni, siskoni sai samanlaisen. Näin hyvännäköistä harjaa ei kuulemma pysty vastustamaan. Ja jos pirteästä väristä tulisi vaikka pirteyttä keittiöön sekä keittöhommiin samalla.

Hetkeksi sukkaa tikuttamaan ja sitten nukkumaan, jatketaan näitä juttuja loppuviikolla!