Tänään oli aivan pakko kipaista lankakaupan kautta kurkkaamaan alla olevia ihanuuksia.

1239975114_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Anjalinilla oli aivan vastustamaton teetee -tarjous seuraavasta langasta: Schoeller+Stahlin Fortisssima Socka Mexico -15%:a hinnasta pois. Langassa on hevoskastanjaa, jonka pitäisi auttaa esim. jalassa oleviin hiertymiin sekä suonikohjuihin. Minua kiinnostaa tällä hetkellä ne hiertymät enemmän. Koska kyseessä on ohut sukkalanka, niin se sopii kesäänkin hyvin. Ja ostin muuten ne kaksi kaikkista kauneimman väristä lankaa, eli oranssin ja turkoosin. Nyt pitäisi vain saada kaikki keskeneräiset valmiiksi, jotta pääsisin tikuttelemaan itselleni kesäsukkia.

1239975353_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mukana lankakaupassa oli myös poikani. Hän ihmetteli Kool Aid mehuja ja niillä värjäystä. Halusi välttämättä kokeilla Kool Aidia mehuna, joten ostin hänelle pussin sitä. Kiva nähdä, kelpaako mehu... Ja yritän kannustaa tätä tilannetta, että poika nauttii lankakauppa vierailuista Silmänisku

Laimennus ohjeetkin mehuun tuli. Oliko se 0,946 litraa vettä, 1/3 dl sokeria ja pussillinen Kool Aidia? Muta miksi minulla on muistikuva, että mehua piti tulla 2 litraa? Toivottavasti mehumies muistaa paremmin ohjeen!

Tämän viikonlopun olen yksin kotosalla, poika meni mökkeilemään kavereidemme kanssa. Tarkoituksena on ulkoilla, siivota (kuulostaako ihanalta viikonlopulta???) sekä tehdä tuhoton määrä käsitöitä ympäri vuorokauden ilman mitään keskeytyksiä!

Nyt lähden käväisemään kävellen kaupassa ja Mammukan luona! Ulkona alkoi meinaan aurinko paistamaan todella kauniisti. Vaikka ennen sadetta on kuulemma aina poutaa, joten ei kai siihen aurinkoonkaan voi kovin paljoa luottaa...