Laitoin tuossa alkuillasta kaverille viestiä: Auta nyt, en saa blogiin kävijälaskuria! Mutta tietäähän sen, että kun mieheltä apua pyytää, niin mitään ei tapahdu nopeasti ;) Hetken maltoin odottaa ja 5 minuuttia myöhemmin olin jo laskurin saanut toimintaan. Minäkö muka hätäinen?

Aina välillä on  vaikeaa uskoa, että osaa tehdä vaikka mitä. Mulla on onneksi poika, joka aina muistuttaa: "Äiti, sä osaat, kunhan nyt vaan yrität!"

Sama juuri tuon tämänhetkisen keskeneräisenkin kanssa, teen kanavatyötä, Kuusjoen vaakuna on kesken. Ja Perttelin vaakuna odottaa vaatehuoneessa... Kotona mutisen vaakunat kädessä, että miten ihmeessä saan näistä taulut? Ja tuo yksi sanoi, että lue ohjeet ja tee, niistä tulee hienot!

Oli ihan pakko ostaa vuoden vaiheteessa kaksi kanavatyötä, Kuusjoen ja Perttelin vaakunat. Ne ovat ne "omat" paikkakunnat. Kuntaliitos saa kotiseututunteet pintaan oikein kunnolla. Susulta Anjalinilta nekin ostin, mistäs muualtakaan :)

Tarkoituksena on kehystää nämä vaakunat (jos ja kun ne joskus valmistuvat), ja laittaa ne taulut käytävän seinälle oven yläpuolelle. Noin korkea sijoituspaikka aikaansaa sen, että kukaan ei näe kuinka vinoja ja epätasaisia pistoja teen...

 

Kuusjoen vaakuna ensteks, se kuulemma tärkeämpi. Poika sanoo, että Kuusjoki on Kuninkaiden kylä.

Kuten kuvasta näkyy, olen aloittanut työtä ylhäältä ja alhaalta. Jostakin löysin ohjeen, että tehdään rivi kerrallaan yhtä väriä. Ja tummat värit ennen vaaleita. Miksi tummat ensiksi? Likaantuuko muuten? Mun on kyllä pakko tehdä vähän sekaisin eri värejä, muuten sekoaisin vihreällä pistelyssä keltaisen langan odottamiseen. Tätä kyllä pistelee aika kivasti teeveen ääressä, varsinkin, jos on sellainen ohjelma ettei tarvitse niin jatkuvasti seurata.

Perttelin vaakuna odottaa vielä vuoroaan... Ehkä pitää myöhemmin tehdä vielä Salonkin vaakuna?