Entinen työkaverini pyysi tekemään perheelleen sukkia. Tässä ovat ne ensimmäiset kuvattuna.

Miehen perussukat, kokoa 45. Lankana Novitan 7 Veljestä ja puikot olivat kokoa 3,50 mm.Sukkien väri on vaalea farkun sininen, itse tykkään tästä sinisestä vaikken sinisen ystävä pahemmin olekaan.

Toisetkin sukat ovat jo valmiina, vain päättely ja kuvaus puuttuvat. Yritän saada tämän kolmen sukan nipun toimitettua perille ensi viikon aikana, jos suinkin mahdollista.

Töissä olen ollut nyt jo kolmatta viikkoa ja tykkään kovasti. Työ on erittäin vaihtelevaa ja monipuolista ja aika kuluu työpäivän aikana todella nopeasti. Työajaksi sovittiin vajaat tunnit, mutta katsotaan nyt, miten tämä alkaa tästä etenemään. Tykkäisin kyllä kovasti täysistä työtunneista, koska vajailla tunneilla tulot hieman jopa vähenevät työttömyysaikaan verrattuna...

Pojan neurologin aikaan on aikaa viikko, sitä odotellaan kuin kuuta nousevaa.

Ja huomenna, maanantaina, menen Pikku-Neidin kanssa Kädentaitajien teematapaamiseen Mulperiin: Teemme siellä muutaman joulukortin! Odotan tapaamista jo todella kovasti! Huonis illasta tulee todella mukava!

Nyt menen saunaan ja sen jälkeen nukkumaan, palaillaan toivottavasti alkuviikolla asiaan, olisi paljon muutakin blogattavaa...

 Edit. 18.10.2011 Annoin nämä sukat ystäväni pojalle, koska sukkien "tilaaja" ei näitä koskaan itselleen hakenut / lunastanut.