Olimme ystäväni kanssa sunnuntaina Turussa Kirja- ja Ruoka -messuilla. Aiheet tuntuivat ihanilta, koska pidän paljon kirjoista sekä ruuasta. Keittokirjoista puhumattakaan, niitä minulla on meinaan yksi kirjahyllyllinen! Tällä kertaa en kuitenkaan keittokirjoja ostanut vaikka niitä katselinkin. Pitää skarpata hieman tämän taloudellisen tilanteen kanssa, koska työpaikkaa ei ole vieläkään löytynyt. Ja kun noita kirjoja kumminkin on jo todella paljon, yritän opetella käyttämään kirjastoa tehokkaammin.

Tämän hankinnan kuitenkin tein, kun oli edullinen tarjouskin. Ja kuuntelimme Heli Laaksosen haastattelun. Aivan ihana haastattelu ja kirjailija itse tuntui tosi mukavalta ihmiseltä. Ja minähän pyysin ja sain tähän uuteen kirjaan omistuskirjoituksen. Eli nyt minulla onkin tässä kirjassa Heli Laaksosen nimmari! Kyl mää vaa ole nii tyytyväine tähän kirjaan!

Maistiaisia oli paljon, olihan kyseessä Ruokamessut. Tuli syötyä ja maisteltua vaikka mitä juustoja, leipiä, makeisia, kastikkeita... Fazerin uudet suklaat maistuivat aivan ihanilta, mustikka sekä puolukka. Vaikka paketit ovat aika samantyyppisiä kuin esim. Kalev -suklaan paketit, niin itse suklaa on kuitenkin aivan erinmakuista. Molempien firmojen suklaat ovat kuitenkin lähellä sydäntäni, Kalevin valkosuklaa-mustikka on ehdottomia suosikkejani!

Ja pitihän sitä ostaa teetä. FairMaryn Breakfast teetä ja Indian Green teetä. Reilun kaupan periaatteet huomioiden.

Messuilla oli todella mukavaa käydä, ehkä taas ensi kerralla! Nyt saunomaan ja ehkä sen jälkeen hieman käsitöitä. Tällä hetkellä noita Pojan kouluasioita ja muita mietitään taas niin ahkerasti, ettei paljoa muuta jaksakaan. Ehkä huominen jo tuo tullessaan jotakin apua