Aaah, kotona taas! Vaikka reissussakin on mukava olla, niin kyllä omaan sänkyyn on ihanaa palata! Multa puuttuu varmaan kokonaan joku "löytöretkeilijä -geeni". Muutaman päivän jälkeen ajattelen kotiin paluuta jo todella kovasti.

Lomailut menivät kivasti ja varsinkin Poika tykkäsi. Sai kalastella, uida, opetella savvoo (Terveisiä vaan Iisalmeen!), uusia kavereita... Hyvin huomasi, että lapset tutustuvat paljon helpommin uusiin ihmisiin kuin aikuiset.

Ja sokerina pohjalla Pojalle oli lauantaina käynti Vaasassa Wasalandiassa. Yövyimme Juhannusaatto yön Vaasassa Top Campingillä. Etukäteen pelkäsin yöpymistä leirintäalueella Juhannuksena, mutta aivan turhaan. Leirintäalue oli erittäin siisti ja metelöiviä Juhannuksen juhlijoita oli erittäin vähän. Paikkaa on todella helppoa suositella juuri lapsiperheille. Lapsille oli leikkipaikkoja, ohjattua ohjelmaa ja Poika kävi tottakai meressä uittamassa hieman uistintakin.

Vaasassa kävimme nyt ensimmäisen kerran ja kaupungista jäi erittäin positiivinen kuva. niin Wasalandiasta kuin Top Campingistäkin. Meillä muuten olisi vieläkin jäljellä 2 lippua Wasalandiaan, jos jotakuta kiinnostaa. Pitäisikö laittaa ilmoitus Huutonettiin? "Myydään 2 lippua tai vaihtoehtoisesti vaihdetaan liput lankaan!" Eikö kuullostakin hyvältä!

Kävin minäkin uimassa (sisätiloissa), mutta suurimmin osin käytin ne uimahetket käsitöihin. (Mahtoikohan kukaan edes yllättyä tuosta tunnustuksesta...)

Ennen reissuun lähtöä, perjantaina, kävin ostoksilla Anjalinilla. Pakkohan matkaan lähtiessä on pikkaisen ottaa evästä mukaan, eihän siellä muuten pärjää... Silmänisku

1245653979_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämmöiset herkut ostin reissuun ja näillä ajattelin pärjätä viikon! Ja langassa on se hyvä puoli, että ei mene vanhaksi vaikkei heti ehteisikään käyttää... Finlan -kalastajalanka on ostettu Vapaa Valinnasta, muut langat ja puikot Susulta.

1245656630_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuosta ihanasta kirjavasta Stepistä on jo tulossa huimaa vauhtia sukat. Mallina on Paraphernalia -sukat Käsillään -blogista. Aivan ihanaa, kun näitä hyviä ohjeita löytyy blogeista. Kiitos Taina!

Toinen sukka on valmis, toinen vielä kesken. Omasta mielestäni olen aika hyvin onnistunut ottaen huomioon, että ovat ensimmäiset tällaiset sukat, mitä teen. Ehkä yksivärinen sukkalanka olisi sopinut paremmin tähän malliin, mutta ihastuin tähän kirjavaan. Näistä tulee sellaiset "hyvänmielen sukat", ei voi olla kiukkuinen jos on näin aurinkoisen väriset sukat jalassa! Seuraavat Paraphernaliat teen kyllä yksivärisestä langasta, silloin kuvio tulee paremmin esille.

Puuvillalangoista ja kalastajalangasta en ehtinyt mitään virkata, vaikka tarkoitus oli. Mutta kesää on vielä jäljellä.