Tuossa jokin aika sitten ostin Susulta tarjouksesta tätä lankaa ja olen tehnyt tästä langasta jo yhdet sukat. Näistä Regian langoista on kiva neuloa sukkia, tykkään.Nämä sukat on neulottu Regian Allaround Color langasta. Puikot olivat kokoa 2,50 mm. Sukkien koko on 38 / 39. Painoa sukilla on 66 grammaa.

Tänä vuonna en ole ehtinyt tekemään sukkia joululahjoiksi, ehkä sitten ensi vuonna taas. Ainoastaan ne ystävät / sukulaiset saavat tekemäni sukat, joiden jalan koko on sama kuin itsellänikin.

Yksi joululahja neule on tuloillaan, toivottavasti saaja tykkää siitä!

Olen ehtinyt käymään pienellä aikaa jo kaksi kertaa Susulla glögillä, olikin jo ikävä Lankakauppaa. Ja ostoksia tein erittäin maltillisesti. Viime viikonlopun surulliseen antiin kuuluu mm. se, että selvisi ettei lapsellani ole minun tekemiäni sukkia. Lapsiraukka kulkee kaupasta ostetuissa sukissa.... Joten ostin neonvärisiä sukkalankoja ja tarkoituksena on tehdä Pojalle sukat viimeistään joululomalla.


PS. Anteeksi huonolaatuinen kuva, valoa on niin heikosti, etten meinaa pärjätä vanhalla kamerallani. Tuolin olen itse verhoillut, viisi olisi vielä odottamassa verhoilua.