Polvekesukat tuli neulottua jo alkusyksyllä. Neuloin näitä kaksi paria ja tämä pari matkasi jo joululahjaksi veljeni tyttökaverille. Toivottavasti hän pitää näistä! Mielestäni sukan kuvio näkyy parhaiten juuri tämäntyyppisessä raitalangassa, mutta ajattelin neuloa polvekesukat myös yksivärisestä langasta.Polvekesukat on neulottu Novitan 7 Veljestä Raita langasta. Sukkien koko on 38 / 39 ja painoa niillä on 108 grammaa. Puikot olivat kokoa 3,50 mm ja ihan tavalliset metalliset puikot. Ohje sukkiin löytyy Jepyn blogista täältä. Neuloin hieman nilkan taakse joustinta, tiedä sitten olisiko malli vaatinut sitä, mutta taidan olla näissä joissakin asioissa tapojeni orja.

Tämä viikko olisi hyt vapaata, yritän saada kaikki valmiit sukat pääteltyä, vaikka se onkin aika tylsää hommaa! Ja jos vaikka saisin neulottua pariin lapaspariin peukutkin.

Ihanaa, kun on vapaata. Tuntuu, että aika ja jaksaminen ovat ihan kortilla, mitään ei saa kunnolla tehtyä valmiiksi asti. Mutta kaipa tilanne tästä paranee, kun päivä pitenee ja valoa tulee enemmän päiviin.