Sain lopultakin seuraavat sukat valmiiksi, ovat kyllä ihan perussukkaa...
 


 

Eli sukat on tehty Novitan Jussi langasta, puikkoina metalliset kokoa 3,50 mm. Sukkien koko on 43. Sukat menevät miehelle, jonka jalan koko on 41 / 42 mutta haluaa pitää kahdet sukat päällekkäin. Näiden on takoitus olla ne "päällimmäiset sukat". Ja näitä pitäisi tikutella vielä kahdet lisää.

Nämäkin menivät Sukkasadon Heinälatoon. Nämä ovat neljännet sukat, jotka tein Sukkasatoon. Tiukille taitaa vetää, jos meinaan saada tavoitteeni eli kahdeksan paria täyteen!

Tällä hetkellä Revontuli Vironvillasta on enemmänkin mielessä. Huivista puuttuu enää muutama kerros. Tällä hetkellä jännään, riittääkö tämän vyyhdin lanka vai joudunko aloittamaan toisen vyyhdin saadakseni huivin valmiiksi. Langan riittävyys on ihan siinä ja siinä. Tämä on se suurin syy, miksi tähän talouteen tarvittaisiin talousvaaka. En kehtaa mennä näin ison neuleen kanssa kaupan hedelmävaa'alle punnitsemaan langan menekkejä... Kaikki neuleihmiset kyllä varmaan asian ymmärtäisivätkin!

Myös Baktus tai Lacy Baktus kutittelee mieltä. Siihen on jo lanka valmiina, Aureaa vihreänä. Ja pojalle pitäisi tehdä uusi pipo, kun vanha Sulo Vilen -varalla oleva pipo katosi... Sen tekeminen kyllä ottaa koville, ARVATKAA HARMITTAAKO???? Miten pipo voi kadota noin vain? Eli jos joku näkee kyseisen pipon jossakin päin Saloa, niin ilmoitelkaa! En millään haluaisi tehdä uutta pipoa samasta langasta. Lankaa jo olenkin uuteen pipoon ostanut lisää...