Sain valmiiksi Paraphernalia -sukat, jotka ovat Käsillään -blogin Tainan ohjeella tehdyt. Kiitos vielä oikein paljon tästä hyvästä ohjeesta!

Omat sukkani eivät aivan täysin onnistuneet, huomasin jälkeenpäin tehneeni pienoisen virheen. Toivon, että kukaan ei tutki sääriäni niin tarkkaan, että löytää sen virheen sukista. Minua ei virhe haittaa, toivottavasti ei muitakaan Hymy

1246107047_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lankana on Austemann Step Duett -lanka. Langassa on niitä ihania öljyjä, Aloe Veraa ja Jojobaa. Puikot olivat Gjestalin 2,50 mm:n sukkapuikot.

Kärkikavennukset tein eri tavalla kuin ohjeessa oli, ensi kerralla panostan siihen silmukoimalla tehtävään kärkikavennukseen. Pitää sekin opetella. Nyt olen tehnyt sukan kärkeen nauhakavennuksen.

Ihastuin tämän langan iloiseen ja aurinkoisiin väreihin. Hyvänmielensukat, ei tämän väriset sukat jalassa voi kiukutella ja olla pahalla tuulella. Tässä kirjavassa langassa ei kuvio kuitenkaan näy oikein hyvin. Jos haluaa kuvion näkyvän selvästi, niin pitää tehdä sukat yksivärisestä langasta. Muistaakseni minulla onkin kerä viininpunaista Steppiä jossakin jemmassa, sain sen Pojalta synttärilahjaksi.

Näiden sukkien jälkeen alan vähitellen uskomaan, etä pystyn neulomaan ainakin sukkia ohjeesta, joten pitää alkaa katselemaan seuraavaa sukkamallia!