Ja samoilla systeemeillä mennään taas...

Sukat Novitan Nalle Kukkaketo Ruususta. Puikot olivat ne neliskanttiset metalliset, kokoa 2,75 mm. Sukkien koko on 38 / 39 ja painoa sukilla on 80 grammaa.

Alkaa olla nämä valmistuneet tuotokset aika tylsällä linjalla, mutta ehkä tässä jossakin vaiheessa tulee valmistuneisiin vaihteluakin!

Meillä simahti pyykinpesukone viikonloppuna. Olen käynyt katsomassa parissa kaupassa uutta konetta. Valintaa on vaikeaa tehdä. Pankkitilin saldo olisi halvimman kannalla. Mutta järki sanoo EI!

Enhän minä voi ostaa pesukonetta, jossa ei ole säädettävää linkousta! Sellaisella olisi todella vaikeaa pesukoneeessa huovutus. Ja muutenkin.

Likapyykkiä alkaa olla jo sen verran, että päätös olisi pakko tehdä. Lauantaina on pyhä, joten tänään olisi se H-hetki. Toisena vaihtoehtona varmaankin on se, että korjaan pojan rikkinäiset vaatteet ja harkitsen asiaa maanantaihin. Ja siinä vaiheessa pitääkin sitten jo varmaan aloittaa likapyykin roudaaminen varastoon, eivät meinaan mahdu enää mihinkään!

Aika yllättynyt olin siitä, että pesukoneen kotiin kuljetus, vanhan pois vienti ja asennus maksavat yhteensä 80 euroa. Ja se asennus 50 euroa. Uskoakseni saan pesukoneen itsekin asennettua...

Eli, tänään se päätös varmaan pitäisi tehdä...