Pari vuotta sitten tein todella paljon huovutettuja tossuja. Suunnilleen kaikki ystävät, sukulaiset ja perheenjäsenet saivat niitä joululahjaksi. Poika tilasi nyt itselleen uudet tossut, tarkoilla väri - ja raita määrityksillä.

Tässä tossut ovat ennen huovutusta / pesukonepesua. Lanka on Limaa ja puikot olivat kokoa 5,00 mm. Ohje on lehtisestä, missä on juuri tälle langalle ohjeita, lehtisen sain parisen vuotta sitten Pojalta joululahjapaketissa.

Tässä ovat tossut huovutettuna. Koko on noin 40. Poika halusi tossuista samalla tavalla eripariset, kun Susulle tekemäni sukat olivat keväällä. Luulen, että hän haluaa myös tulevana syksynä lapasia ja sukkia tällä systeemillä tehtynä.

KYH:äily aika alkaa olla lopuillaan, noin puolet on tehtynä. Tänään yritän tikutella Tuulan Junasukkia, jos vaikka ne saisin valmiiksi vielä lauantaiksi.

Flunssa vaivaa vieläkin ja kaikenlaista pyörii mielessä, liittyen työttömyyteen ja ihmissuhde asioihin. Olen kuitenkin aika helpottunut, että sain edes jotkut asiat järjestykseen. Peruna kerrallaan kun tätä soppaa hoidetaan, niin kaikki kyllä järjestyy. Nyt pitää vain olla kärsivällinen.

By the way, luin muuten kirjan viime yönä. Pitkästä aikaa...