Tällä hetkellä minulla on keskeneräisiä käsitöitä todella monta. Luku on melko varmaan kaksinumeroinen, mutten osaa varmaksi sanoa. En meinaan uskalla laskea niitä!

Kuitenkin aina välillä valmistuukin jotakin...

Perussukat, lankana Novitan 7 Veljestä. Sukan koko on 45. Puikot olivat tavalliset metalliset 3,50 mm kokoiset. Toivon, että varsin on saajan mielestä sopivan pituinen. Itse pidän pitkästä varresta, sukan varren pitää tulla kunnolla ylös!

Tämän viikon torstaina olin Inkereellä Kansalaisopiston Käsityön virikekurssilla. Aloitin siellä myös huivia, Minttumaaria, jonka ohje löytyy Ullasta. Samaten selvittelin siellä piponi ohjetta. Teen samanlaista pipoa, kuin Susullakin on siinä kuvassa.

Eli kurssilla periaatteessa hoidin kaikki ongelmat kuntoon, nyt ehkä selviän kummastakin työstä jo itse. Tai jos en, niin seuraavalla kurssikerralla kysyn lisää neuvoa! Kotosalla teen näitä perussukkia, joihin en tarvitse neuvoa / ohjeita / apua... Näillä käsityökursseille minulla on tapana ottaa mukaan kasseihin ja pusseihin kaikki ongelmat, eli kaikki ne työt, joihin tarvitsen apua. Kotiin tullessa on sitten taas hyvä jatkaa, kun tietää mitä tekee ja miten. Samaten sain ystävältäni sielä muutaman lankakerän, joista teen hänelle pitkävartiset villasukat! Värisävyjä ja raitoja olen tässä kovasti miettinyt, eli miten raidoitetaan!

Työpaikkahakemusta olen myös kirjoitellut. Toivon kovasti, että saisin paikan, jota haen. Pelkään vain todella kovasti, että miten poika pärjää illat kotona. Aiemmin siinä on ollut todella paljon ongelmia. Ja tällä hetkellä kun asiat eivät muutenkaan ole oikein kunnossa.

Nyt menen laittamaan ruokaa ja ehkä hieman tikuttamaan seuraavaa sukkapariakin. Suunnittelen siinä samalla tekstiä työpaikkahakemukseen.