Mä olen tunnetusti tehnyt aina vaan niitä sukkia. Nyt kun blogin nimestäkin näkyy, että teen vain sukkia, niin sukkien kuvia ei vaan tämän vuoden tehdyissä näy paljoakaan. Ei vielä, herkutellaan ensiksi kaikki muut työt. Sukat myöhemmin ja nyt kintaat!

Aina kaikki väittävät, että kintaat on helpompi tehdä kuin sukat. Mulle ne kintaat ovat olleet tosi vaikeita, aina peukalon kohdalle on tullut reikiä ja vaikka mitä omituisia kokkareita.

Vuoden vaihteessa sitten päätin, että opettelen tekemään kintaat! Luin Novitan Isoveli langan vyötteestä kintaiden ohjeen ja aloin tekemään. Isoveli colorit ovat vielä ihanan kirjavia ja lanka on mukavan paksu kintaisiin.

Nämä punaiset ovat mun, niitä käytän ihan itse!

Nämä maastosävyiset ovat poikani, ilmeisesti käsien pitää pystyä maastoutumaan helposti metsään. En oikein ymmärrä tätä maastoutumisjuttua muutenkaan...

Nämä sinikirjavat odottavat vielä käyttäjää, ovat tuossa valmiiden töiden kassissa odottelemassa.

Veljen tyttökaverille tein muuten kanssa yhdet kintaat. Myös Isoveli colorista, sini-puna-vihreä-keltaisesta väristä. Unohdin antaa joululahjan, joten joulun jälkeen laitoin veljeni mukana menemään kintaat ja sukat. Sukat olivat herneen vihreästä 7 veljestä langasta. Ihanaa, kun on joku, joka tarvitsee sukkia Hymy

Ja ne kintaat oli muuten todella nopeat tehdä, paksu lanka ja kutosen puikot! Näitä tehdään vielä paljon lisääkin, kunhan ehditään.

Yksi todella ikävä puoli tuli huomattua Novitan Isoveli Colori -langoista, niissä saattaa olla todella monta solmua ja jatkoskohtaa per kerä. Minkään muun lankavalmistajan langosisa en ole tällaista ikinä huomannut! Ikävää, kun saa jatkuvasti siistiä niitä liitoskohtia. Mielestäni 100g:n kerässä puolisen tusinaa liitosta alkaa olla todella häiritsevän paljon.

Tulipa oltua taas kriittinen Silmänisku