Nämä sukat ovat ystäväni miehelle, syksyisestä talvirenkaiden vaihdosta ja vieläkin kesken. Asia on aiheuttanut minulle pienoisia pelkoja. Mitäs jos käy seuraavanlaisesti, kun seuraavan kerran menen kylään: Parkkeeraan autoni pihalle ja menen sisälle kahvittelemaan. Lähtiessäni ihmettelen, kun auto onkin erittäin paljon matalampi, mutta en mieti asiaa sen enempää. Hyppään autoon sisälle ja käynnistän auton. Alan ihmettelemään ja miettimään uudelleen, että kaikki ei olekaan ihan ok. Hyppään autosta ulos ja huomaan, ettei autoni alla olekaan renkaita. Auto makaa akseleillaan lumihangessa. Samalla hoksaan, että talverenkaiden vaihdosta lupaamani sukat ovat vielä tekemättä. Huom. Tämä on ihan ikioma painajaiseni, ei siis tapahtunutta faktaa.

Yksi syy, miksi sukat ovat olleet kauan kesken, on ollut ongelmat langan kanssa. Neulomiseni on pysähtynyt jokaiseen omituiseen langanpätkään, joita tässä kerässä on riittänyt paljon. Ongelmia on tuottanut lanka, jossa on todella paljon huonoja kohtia. Olen ostanut tätä erää Novitan 7 Veljestä lankaa pari pussillista kauan sitten ja kaiken samaan aikaan. Ihastuin silloin langan väriin kovasti. Nyt alan olla jo aika väsynyt lankaan, mutta onneksi se alkaa olla jo vähissäkin.

Tässä lähikuvassa näkyy aika selvästi yksi valkoinen pätkä. Langassa on ollut tällaisia kohtia taas todella paljon. Onneksi lanka alkaa olla jo vähitellen olemaan varastoista loppu. En jaksaisi tätä taistelua langan kanssa enää yhtään enempää.

Tänään vuorossa pyykinpesua ja toivottavasti illalla myöhemmin sukankudontaa ihan rauhassa. Nyt jatkamaan hieman pyykkishowta, ja sen jälkeen viemään lasta jäähallille. Heissan!

PS. Löysin Salolaisen pesuaineita valmistavan yrityksen Salon seudulta, Faintend. Olen aivan ihastunut tietoon, että meidän kaupungissa tehdään pesuaineita. Arvatkaapas, mitä aion käyttää tästedes. Kunhan vanhat ensiksi loppuvat... Tehtaanmyymälä avoinna.