Nyt on jo onneksi muutama työ valmiinakin. KYH:itkin edistyvät, mutta taitaa heinäkuu loppua kesken. Onneksi sitten ensi keväänä on UFO:ilut! Ja nämä lapaset eivät ole KYH-työ! KYH:eistä on muuten puolet, eli 13 valmiina.

Tässä ovat huovutetut lapaset neulottuna. Harmi, kun en huomannut laittaa tähän kuvaan esim. sitä tikkuaskia näyttämään minkä kokoiset ovat.

Tässä lapaset huovutettuna. Ovat juuri omaan käteen sopivat ja tykkään väristä. Poika kylläkin jo kyseli, että kenellä nämä lapaset on niinkuin tarkoitettu. Tarttee varmaan laittaa piiloon tai tehdä toiset!

Lankana näissä on Lima. Lapaset on neulottu kaksinkertaisesta langasta kutosen puikoilla. Neulomisesta on aikaa todella kauan, kyseessä on melkein UFO.

Kotona on todella hiljaista, Poika tuli aamulla kotiin klo 6, olivat veljeni kanssa parisen päivää reissussa, kalastelemassa, ajelemassa ja katsomassa kivoja paikkoja sekä tekemässä urasuunnittelua. Ilmeisesti (tämän päivän mielipide) minun lapsellani tulee olemaan todella hieno ura Suomen Puolustusvoimissa. No, oppiipahan ainakin tanssimaan sitten kadettikoulussa. Äitinsä kun on vasta nelikymppisenä menossa tanssikurssille...

Puolilta päivin siskoni soitti ja Poika lähti heidän kanssaan Turkuun Seikkailupuistoon sekä uimaan. Tällä hetkellä ei paljoa jaksa neuloa. Jo tämä blogin päivitys tuntuu työltä näin flunssaisena. Kesällä kipeänä oleminen tuntuu aina jotenkin tosi ikävältä. Koska olen yksin kotona ja olo on mitä hirvein, niin taidan mennä pikkuisille torkuille sohvalle. Jatketaan myöhemmin KYH:äilyn merkeissä...