Kaksi KYH -työtä esittely kunnossa!

Nämä Marks&Kattens Linen pellavalangat olen ostanut joskus aikaisemmin Susun Lankakaupasta sellaisesta Ongelmajäteastiasta ihan kokeeksi. Ja mukavalta tuntui neuloa, pellava on mukavaa materiaalia, tykkäsin. Neuloin nämä pitkillä suorilla puikoilla, koko 3,00 mm.

Päättelyn jälkeen laitoin pyyhkeet hetkeksi "lillumaan" veteen, jossa oli loraus etikkaa. Susun blogissa oli kerrn juttua siitä, että etikka vähentää langan pöllyämistä, jos siis langassa on semmoista ongelmaa.

Nämä menevät kumpikin ihan keittiökäytöön itselle. Nyt pitää mennä hetkeksi taas huilimaan, jotta pääsen eroon tästä tukalasta flunssa fiiliksestä. Ja vaikka neuloa jotakin KYH:iä pikkaisen eteenpäin. Viikonloppuna loppuu heinäkuu ja Kyhäilyt. Onneksi noin puolet on jo tehtynä! Loput saavat jäädäkin tulevaisuuteen.

Nyt on öisinkin jo niin kuuma ja hiostava, että nukkumisesta ei tule mitään. Siksipä teen flunassaisena KYH:äilyjä, päivitän blogia ja jopa luen. Viimeisen parin vuoden aikana on lukeminen jäänyt aivan kokonaan väliin. Nyt välilä jo kaipaan hyvä kirjaa ja lukukokemusta. Muutama DVD-elokuvakin olisi katsomatta eli jos oikein pitkäksi venyy yö, niin tekemistä riittää kumminkin...