Tänään olisi KIPpailu päivä Salossa, mutta tällä kertaa en pääse sinne. Minulla kun on jotakin todella vielä tärkeämpää! Harmittaa kyllä, kun menevät päällekkäin.

Menen sellaiselle käsityökurssille. Pikkuisen käy sääliksi kurssin ohjaajaa, ei vielä tiedä mitä edessä on. Mulla on tarkoituksena kerätä sinne mukaan kaikki keskeneräiset ja ongelman sisältävät käsityöt. Ja niihin sitten alan kyselemään neuvoja Hymy

 

Eilen illalla otetiin taas pari valokuvaa. Meillä nämä kuvat blogissa tulevat siinä järjestyksessä, missä kuvaaja niitä haluaa ottaa. Vähän kun menen hoputtamaan tai neuvomaan, niin homma on heti jäissä. Ilmeisesti valokuvaus on taiteenlaji, missä ei ulkopuolisten neuvoja ja mielipiteitä tarvita.

Nämä ovat minun "jäähallisukat". Varressa pituutta melkein polveen astikka, joten ovat lämpimät. Tein joululahjaksi samanlaiset myös kaverilleni, jonka lapset pelaavat jääkiekkoa. Lankana on Novitan 7 veljestä ja sukan koko on 38/39. Tällaiset toiset pitää tehdä vielä itselle, ehkä jokin pitsikuvio varteen toisiin sukkiin?

Nämäkin sukat ovat Novitan 7 veljestä langasta, jokin raitaversio. Sukan koko on 38/39 ja tein ne ihan omaan käyttöön. Alkuvuodesta otti päähän, että minulla ei ollut tarpeeksi sukkia. Tein niitä sitten itsellenikin oikein reilusti. Nyt alkaa vain näiden perussukkien jälkeen kinnostamaan hieman muutkin sukkamallit...

Tämä tässä on meidän "blogikoira", nimeltään Tico. Muöhemmin yritetään ottaa kuulemma parempi kuva. Tico kun ei oikein innostu kuvaamisesta niin kuvan ottaminen on aika vaikeaa.