Näitä sukkia on tikuteltu syksystä alkaen. Välillä reklamaatiota Novitalle ja sukat odottelemaan parempaa hetkeä. Hermot ovat menneet parikin kertaa, syynä lanka. Valmiina nämä sukat odottelivat pitkän aikaa päättelyä ja viimeistelyäkin, ei yksinkertaisesti huvittanut. Tällä viikolla oli kuitenkin parilla päivällä NIIN keväinen ilma, että oli aivan pakko saada nämä kuntoon. Kesärenkaiden vaihtoaika meinaan lähenee uhkaavasti... Nyt kyllä ikkunasta ulos katsoessa kesän tulo on vain kaukainen haave.

Sukat ovat kokoa 45. Lanka on Novitan 7 Veljestä ja puikot kokoa 3,50 mm. Varsi on aika pitkä, yli puolen säären reilusti 185 cm pituisella käyttäjällään. Polvisukkia pyysi, mutta varsi jäi nyt vähän kuitenkin lyhyemmäksi. Ehkä seuraaviin pidempi varsi. Ja sukat on toimitettu jo perille, joten tältä erää tämä homma kunnossa.

Poika läks eilen kaverinsa luo viikonloppu vierailulle, tulee sunnuntaisiin harjoituksiin mennessä takaisin.  Eli täällä on aivan kuollutta ja hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Tarkoituskena on lähteä ystävän kanssa syömään ja viettämään iltaa "ihan tyttöjen kesken".

Ja maanantaina alkaa työharjoittelu!

PS. Mainittakoon vielä, että Novitalta tuli kaksi kerää 7 Veljestä lankaa ja Novitan neulelehti korvaukseksi langan viallisuudesta.