Huovutin tänään kassin. Kahteen kertaan kävi 40 asteen ohjelmassa pesukoneessa. Kierroksia linkouksessa taisi olla 900. Ensimmäinen pesu oli kevyt villapesu (vahingossa), jonka jälkeen ei ollut tietenkään yhtään huopumista nähtävissä. Toinen pesu olikin sitten jo 30 minuutin normaali pesu.

1242502103_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olen aika tyytyväinen lopputulokseen! Väri ei ehkä ole kovin kesäinen, mutta ajattelin tehdä toisenkin, hieman erimallisen kassin. Ehkä vaaleanpunaista ja beigeä. Ja lankana oli HjerteGarnin Limaa, Susulta Anjalinilta ostettua. Ainoa lanka, jota minä olen huovuttanut. Ehkä pitää joskus vielä kokeilla jotain muutakin merkkiä.

Tuo kassin läppä olisi ollut kauniimpi hieman pyöreänä, kuin noin kulmikkaan. Pyöreä reunainen läppä olisi sopinut kassin muihin muotoihin paremmin. Ensi kerralla pitää muistaa kavennella.

Siitä vuorin tekemisestä en sitten tiedä. On se aika isotöistä. mutta vuorin tekemällä saisi kyllä esim. pikkutavaroille tehtyä taskun, tai lokeron. Mää miätin nyt tätä taas. (kuinkakohan monta viikkoo)

Kassin läpässä oleva "napinläpi" on virkattu. Napiksi tarvitsisin ison "duffeli-napin." En tiedä, onko se oikea nimi pitkulaiselle napille. Mutta sellainen, millainen on Karhuherra Paddingtonin takissakin. Mää nääs tiiän nää Paddington jutut!

Jos en nappia löydä mistään, mieluiten puunvärisenä tai mustana, niin sitten teen sen itse. Voiko suolataikinasta tehdä nappeja? Katsoin esim. Neiti Näpertäjän blogissa olevia suolataikina ohjeita ja juttuja (sieltä löytyi kivoja Tilda-kruunuja). Jos tekee napin suolataikinasta, niin millaisella maalilla sen napin voisi maalata?

Tai sitten se toinen vaihtoehto... Minulla on yksi paketti sellaista askartelumassaa, siitäkin voisi tehdä nappeja. Milläköhän sen voi maalata?

Jos jollakulla on kokemusta napin tekemisestä suolataikinasta, askartelumassasta tms. niin kertokaa ihmeessä vinkkejä Hymy