Alkaa olla vuosi 2009 lopuillaan ja Uusi Vuosi aluillaan. Tämä kulunut vuosi oli monella tapaa erittäin mieleenjääpä (kauhistus, mikä sana). Kaikenlaista tuli neulottua todella paljon, ikinä ennen en ole neulonut näin paljon vuodessa.

Vuosi on ollut monella muullakin tapaa aika uskomattoman tuntuinen:  olemme muuttaneet, saaneet uusia ystäviä, Pojalla on uusi koulu ja mahdollisuus saada apua, minä olen aina vaan työttömänä. Eli tämän vuoden aikana on painittu todella monen asian kanssa. Kuitenkin, kaikesta on selvitty tähän astikka! Vielä eivät läheskään kaikki asiat ole kunnossa, mutta ehkä vähitellen. Välillä tuntuu, että meillä sattuu ja tapahtuu päivittäin aivan liikaakin, edellisyönä esim. vaatekaapista kuului romahdus: Seuraavana aamuna huomasin, että vaatekaapin tanko oli romahtanut alas, kiinnike oli pettänyt. Kuinka paljon remonttia kannattaa tehdä vuokra-asuntoon, asuntoon, joka ei ole oma?

Nyt toivotaan parempaa Uutta Vuotta, sellaista, jolloin saadaan kaikki nämä tämän hetken ongelmat kuntoon! Ja toivon todella kovasti, ettei mitään uusia takaiskuja tulisi, niitä emme välttämättä juuri nyt jaksaisi.

Kuitenkin monesta pienestä iloisesta asiasta koostuu päiviemme hyvätkin hetket, kuten, että tänään postilaatikossa minua odotti jotakin todella ihanaa...

Voitin ihan vähän aikaa sitten Gim's Q:n kuiskaus blogissa arpajaisissa. Ja tänään Pojan tuodessa postia sisälle, huomasin, että minulle on siellä aivan ihana paketti! Novitan Sointu lankaa, ihanan lämmin väri ja iso kerä. Mitäköhän tästä tekisinkään? Iso piparimuotti sekä pyyheliinan ripustuslenkki, jossa lukee Mari! Suuret kiitokset! Oli ihanaa saada tällainen ihana paketti!

Edit. 2.1.2010 Aloitin puolilta öin Sointu langasta kämmekkäitä neulomaan itselleni. Lanka on ihanan pehmeää ja mukavan tuntuista neuloa. Kiitos vielä kerran!

Tänään päivitin myös myös vuoden 2009 Langan kulutus taulukkoani, ja tein laskelmat: Olen neulonut vuoden aikana 11,8 kg lankaa. Tämä ei kuitenkaan ole mikää aivan tarkka määrä, koska minulla ei sitä digivaakaa ole. Eli olen laskenut lankakerien ja -vyyhtien vyötteistä summat yhteen ja siitä saanut tämän kulutuksen. Eli esim vajaaksi jääneet lankakerät eivät ole ollenkaan tässä laskelmassa.

Ja noloa tunnustaa, mutta minussa asuu se pikkainen hamsteri, joka kerää peltipurkkiin lankakerien vyötteitä... Jos jollakulla on oikein hyvä idea, mitä tehdä näistä vyötteistä, niin kerrothan minullekin! Voin tietysti hankkia vain yksinkertaisesti lisää peltipurkkeja ja jatkaa vyötteiden säilömistä sänkyni alle! Minäkö outo...

Onnellista Uutta Vuotta kaikille!