Lauantaina olin Kansalaisopiston Neuleklubissa. Tämä oli toinen tapaamiskerta. Aivan ihana kurssi! Olen niin epävarma käsityöntekijä, että tuki ja vinkit / ohjeet ovat todella tarpeellisia. Perussukka kun taitaa olla ainoa, jonka osaan ihan itse ilman sen kummempia jahkailuja.

Neuleklubissa on tosi mukavaa sakkia ja osaava opettaja. Nyt sain ikuisuusprojektiini "Punainen paita" neuvoa ja kannustusta vieruskaverilta. Uskallan jatkaa paitaa taas aivan eritavalla, kun sain varmuuden että tähän astikka ei ole mitään outoja koukeroita tehty. Tällä samaisella vieruskaverilla oli muuten tosi hyvännäköinen neulejakku, jonka hän oli itse tehnyt. Jonkun sen tyyppisen teen vielä jonakin päivänä itselleni. Kunhan nyt selviän Punaisesta paidasta ja monesta Revontulesta, Sukkasadosta, Pompulakeepistä.... Ehdin tekemään suunnitelmia enemmän kuin koskaan pystyn toteuttamaan, tällä hetkellä tuntuu juurikin siltä.

Neuleklubin aikana paikalla oli myös Tilkkutyönäyttely ja Tilkkukillan tapahtuma. Tottakai kävin katsomassa näyttelyn, ja ostamassa arpoja. Näyttely oli todella hieno, uskomattoman upeita tilkkutöitä oli näyttelyssä.

Ja kun niitä arpoja tuli ostettua...

Niin tulihan niistä myös voittoja... Kahdella arvalla sain tällaiset pienet kankaat. Mietin nyt kovasti, josko näistä voisi tehdä vaikka käsityöpussin tai Tilda kirjassa olevan neula-kansion. Sellaisille voisi olla tarvetta. Tai sitten jonkinlainen puikkopussi. Pitää nyt katsoa, tuleeko näistä mitään.

Ilmoittauduin kyllä ensi viikonlopuksi eräälle kurssillekin, jossa ehkä voisi ommella näistä kankaista jotakin. Kansalaisopiston Tilda -kurssille Halikkoon. ilmeisesti kurssilla on vielä tilaa, joten ílmoittautukaa nyt hyvät ihmiset, jotta pääsen minäkin ompelemaan. Kun näitä kursseja ei pidetä, jos ilmoittautuneita on liian vähän.

Myös tämän voitin arpajaisista. Aivan ihana punainen kassi Marimekon kankaasta. Kassi on sisältä vuoritettu ja sisltä löytyvät myös pikkutaskut kännykälle ja esim. avaimille. Että minulla taisi olla taaskin ihan hyvä arpa onni! Kolme ostettua arpaa ja jokaisella palkinto, ja yhdellä tämä upea kassi!

Tänään on tarkoituksena tehdä omenahilloa, sain ystävältä omenoita. Teen aika pienen määrän hilloa, koska meillä ei kulu sitä kovinkaan paljoa. Mutta itsetehty omppuhillo on kuitenkin NIIN herkkua, että pakko sitä on pikkaisen olla jemmassa. Nyt omenan kuorintaan