Tänään olimme Pojan kanssa ystäväni luona tekemässä metallilanka juttuja. Itseasiassa emme askarrelleet  , vaan väänsimme metallilankaa... Sehän on aivan eri asia, eiks niin?

Poika teki minulle tällaisen sydän -koristeen. Voin laittaa sen riippumaan vaikka takapihalle koristeeksi. Nuo vieterit ovat ädin vara-vietereitä, niitä voin ottaa käyttöön siinä vaiheessa kun omat, alkuperäiset alkavat olla lopussa. Aika huomaavaista lapselta hankkia äidille varaosia tiukkojen tilanteiden varalle.

Itse tein tällaisen koristuksen, ja tykkään tästä kovasti. Näistä rautalanka askarteluista pystyn tekemään vaikka mitä kivoja juttuja ja koristeíta kotiin. Tätä jatketaan ensi viikollakin!

 Tässä hieman lähikuvaa, "Sydän syrjällään".

Lasipurkeista tein myös tuikkulyhtyjä. Nämä ovat kyllä hieman kesken, tarvitsevat pikkaisen vielä lisäkoristeita. Nämä on tarkoitettu ulkokäyttöön, Näitä voin laittaa surutta pihalle, eivätkä kuumene ulkona liikaa.

Myöhemmin illalla olimme vielä Kädentaitajien piknikillä Vuohensaaressa. Ilta meni kivasti, tuli syötyä, juotua ja vietettyä aikaa hyvässä seurassa. Pojalla oli mukana pesäpallo räpylä sekä -pallo, joten hänelläkin aika kului mukavasti. Aivan ihanaa, kun on kesä, lämmintä ja valoisaa. Voi ulkoilla ja tehdä monia asioita ulkona. Tykkään.

Nyt menen hetkeksi neulomaan, KYH:äilen nro 9 alkuun ja teen pikkasen vanhojakin töitä. Jatketaan taas huomenna.