Lupasin jo maaliskuussa tehdä ystävälleni huivin syntymäpäivälahjaksi. Sopivan värin etsiminen oli aika työlästä. En vieläkään ole aivan varma, onnistuinko...

Tämä Revontuli on neulottu Katian Bombay puuvillalangasta. Ohje löytyy Ullan sivuilta. Lanka oli todella miellyttävää neuloa. Puikot olivat kokoa 4,50 mm ja päättelyssä koko 5,50 mm. Knit Pron ja Addin puikot, joita käytin on ostettu Susulta Lankakaupasta, myös lanka on ostettu samaisesta paikasta.

Lankaa kului hieman alle kaksi kerää, jätin viimeisen mallikerran tekemättä, koska pelkäsin langan loppuvan... Jäihän sitä pieni nöttönen kuitenkin. Pitää miettiä, josko siitä saisi tehtyä vielä jotakin kivaa, vaikka sellaisen hiusdonitsin jota olen suunnitellut jo jonkin aikaa.

Taas kerran, kiitos Anne ohjeesta!

Huivi on ystävälleni, hän tarvitsee huivin toukokuun lopulla oleviin häihin. En nyt tiedä, tuliko tästä huivista juuri sopiva tuohon tilaisuuteen, mutta kokeillaan... Ja voihan tätä huivia sitten käyttää muualla. Hän toivoi myös, että huivi ei olisi mikään mahdottoman iso.

Jännää tehdä jotakin lahjaksi, saa aina miettiä sopivia värejä ja kokoja. Muiden mausta on vaikea tietää. Joinakin päivinä kun en tiedä edes omasta maustanikaan aivan varmaksi.

Nyt menen piirtämään koirapuvun kaavaa. Jos jollakulla on vinkkejä teddykankaan ompeluun tai koirapuvun tekoon, niin kertokaa ihmeessä tietonne! Huomenna pitää melko varmaan käydä myös kangaskaupassa, näillä tarvikkeilla ei ilmeisesti aivan kokonaan selvitä kyseisestä urakasta. Paniikki saattaa iskeä ennen kuin tämä homma on valmis!