Löysin viime maanantaina uuden kaupan kotikaupungistani, Murenan. Olin käymässä torin laidalla, Horninkadulla, ompelimossa johon vein takkini korjattavaksi. Kaupasta ulos tullessani huomasin, että vieressä on aivan ihana kauppa, jota en ole ennen edes huomannut.

Näyteikkunassa oli toinen toistaan ihanempia tuotteita, monenlaista esim. lahjatavaraa. Sellaisia, joita ei todellakaan ole myynnissä missään muualla tässä kaupungissa.

Sisällä kaupassa huomasin, että lahjatavarat eivät todellakaan ole kaupan ainoa anti. Kaupasta löytyy luomu- ja lähiruoka tuotteita. Aivan ihania makeisia ja herkkuja, erilaisia teepakkauksia näkyi myös. Ja käsittääkseni italialaisia pientuottajien valmistamia ruokatuotteita.

Speltti valmisteita oli myös useampiakin. Samaten kaupassa oli lämpimiä spelttisämpylöitä sekä korvapuusteja, joita oli aivan pakko ostaa pussillinen maistiaisiksi kotiin!

Ostin aamupuuroja varten spelttihiutaleita sekä tummaa tagliatelle pastaa. Tähän kauppaan ihastuin ja taatusti sinne pitää mennä vielä uudelleenkin ajan kanssa tutkailemaan herkkuhyllyjä. Suosittelen!