Sain ystävältäni Lankakaupan Susulta lahjaksi lankaa sekä sinappia. Pyry alkaa olla jo ihan koukussa Susun Joulusinappiin, sitä piti ottaa jopa tädin luo aattona. Eihän joulukinkkua voi syödä ilman Susun sinappia!

Lanka on Regian Lace -lankaa ja mukana oli myös ohje. Ohjeen huivi näytti oikein kauniilta, toivottavasti minulla on pian aikaa neuloa oikein kunnolla ja saada vanhat rästihommat alta pois.

Tällä viikolla olen ehtinyt pari kertaa Lankakauppaan oikein ajan kanssa. Pakko tunnustaa, että työnteko haittaa aika ajoin hieman tuota harrastuspuolta. Kaipa se tästä vähitellen tasaantuu, varsinkin kun joulukiireet alkavat olla ohi.

Kaikilla tuntuu olevan suunnitelmia ja lupauksia Uuden Vuoden varalle. Tavallisesti en lupaile mitään sen kummempia tässä vaiheessa vuotta, mutta tällä kertaa ajattelin tehdä poikkeuksen. Eli: Vaikka tykkään neulomisesta ja käsitöistä, niin tästä lähin en ota siitä mitään stressiäja alan miettimään tarkemmin, mitä ehdin tekemään. Voin pyynnöstä tehdä ne sukat ja muutakin, jos aikaa riittää. Mutta tänä vuonna katson tarkemmin, etten sotkeennu mihinkään liian tiukkoihin aikatauluihin sukkien kanssa.

Kippis (mukissa kahvia), paremmalle Uudelle Vuodelle!