Vaikka en täällä pahemmin ole viime aikoina vilautellut valmiita neuleita, niin olen kyllä neulonut. Nolottaa oikein, kun näytän täällä enemmän ostoksiani ja ainoastaan rautalanka -juttuja. Rautalanka on kyllä koukuttanut minut oikein kunnolla. Niin, ja minullahan on se suuri ongelma viimeistelyjen kanssa, joskus kostutus, pingoitus ja lankojen päättely ottavat todella koville. Päättelykeiju on taas karkuteillä.

Nämä säärystimet olivat yksi kesän KYH:eistä. Sukathan näistä piti tulla, mutta sitten tajusin tarvitsevani säärystimet. Miten muuten minulla pysyisi housut öisin jalassa kunnolla? Sain tämän vinkin eräältä ystävältäni... Flanellisen unipyjaman lahkeet pysyvät hyvin alhaalla kun käyttää yöllä niiden päällä säärystimiä.

Lanka on Filona Sukkalankaa (75 %:ia villaa ja 25 %:ia polyamidia), jonka ostin reilu vuosi sitten kesälomareissultamme Lappajärven Värjäämöltä. Lanka on mukavan tuntuista kädessä ja mukavaa neuloa, yhtään en pistäisi pahakseni jos tästä pitäisi neuloa vielä enemmänkin. Puikot olivat suorat, metalliset ja kokoa 3,00 mm.

Sukkasatoon en ole saanut vielä mitään valmiiksi, en ole edes aloittanut vielä. Tarkoituksena on kyllä, kunhan saan puikot teroitettua taas tähänkin koetukseen.

Mustat Alfat ostin viime kuun puolella Susun löytölaarista todella edullisesti, niistä tulee Pojalle pipo ja kintaat. Valmistuvat nopsaan, kun lanka on noin paksua! Ja tuo ihana, vihreä sukkalanka on ihan minulle itselleni. Horoskooppi -sukkalankaa. Ajatelkaas nyt, sukkalangankin voi ostaa horoskooppimerkin mukaan! Minä kyllä ostin muuta kuin omaa horoskooppilankaani, koska halusin vartavasten tuon vihreän! Ohuet polvisukatkin olisivat tarpeen, sitten kyllä pitää käydä hakemassa se toinenkin kerä...

Huomenna käyn kurkkaamassa niitä uusia Knit Pro -juttuja Lankakaupassa. Siellä oli pari aika kutkuttavaa tarviketta, palmikkopuikot sekä "nutturaneula"... Saattaapi kauppias pelästyä minut nähdessään, värjäsin meinaan hiukseni juuri. En itsekään tiedä, mitä mieltä olen lopputuloksesta. Katsotaan aamulla uudelleen peiliin!