Blogin päivitys on ollut viime aikoina hieman vaisua, kaikenlaista muuta touhua on ollut niin paljon, että aikaa ei ole kunnolla riittänyt tänne. Ja kaiken muun lisäksi tietokone meni rikki, eli nyt olen Pojan koneen varassa...

Pari valmista työtä odottelee kuvausta ja päättelyä. Monenlaista on kesken.

Viikko 42 meni kivasti Huvituksessa. Viikon 43 aloitti Pojan epäonninen maanantainen koulupäivä: Yläaste ikäinen poika mukiloi hänet koulun pihalla. Ja samalla viikolla aloitin työt uudessa työpaikassa. Kyseisen viikon perjantaina kävimme myös tutustumassa Ylhäisten Sisustustehtaalle Kädentaitajien kanssa. Sisustustehdas oli todella positiivinen yllätys. Taisin tilata jopa Pojalle jo joululahjankin, Fatboy säkkituolin. Kokeilin, siinä voisi neuloakin, ehkä tarvitsen sellaisien itsellenikin :)

Ja tällä viikolla olisi olut Pojan neurologi aika, se jota on odotettu koko syksy aina elokuusta astikka. Harmi vain, että aika siirtyi 17 päivää eteenpäin. Sain kirjeen ajanmuutoksesta tiistaina, itkin tunnin kirjeen lukemisen jälkeen. Hetken ajan tuntui, että koko maailma kaatui yhden lääkäriajan takia. Olimme laskeneet jo koko Huvitus viikon päiviä neurologille pääsyyn... Pahinta oli kestää Pojan pettymys.

Eli kyllä minä jatkan tätä bloginkin päivitystä ja käsitöiden tekoa, kunhan saan vain nämä kaikki arjen asiat kohdalleen! Ja periksi ei anneta, ei vaikka mikä olisi!

Hyvää syksyn jatkoa kaikille, palaillaan asiaan eli käsitöihin mahdollisimman nopeasti!