En ole pitkään aikaan huovuttanut mitään pesukoneessa. Nyt kuitenkin Poika tilasi tossut, vanhojen tilalle. Ja yksi KYH-työ onkin nämä huovutettavat tossut.

Värien piti olla samalla tavalla, kuin Susunkin synttäri-sukissa keväällä, eli raidat päinvastoin. Ja tottakai, sini-oranssi on meillä aika hyvä yhdistelmä. Varsinkin, kun kumpaakin väriä löytyi omista, vaatekaappiin varastoiduista Lima-jemmoista. Poika ihastui pari vuotta sitten jo Limaan, koska hänen mielestään tällä langalla on todella upea nimi. Tää on NIIN tätä poikien maailmaa!

Tätä lankaa etsiessäni löysin myös nämä...

Nämä lapaset olen aloittanut jo yli puolitoista vuotta sitten. Päättelin langat ja aion laittaa nämä samaan aikaa pesukoneeseen huopumaan kuin tossutkin. Saa nähdä, tuleeko lapasista sopivat, tossut ovat aina se "helpompi nakki".

Eilen olimme Pojan kanssa Salon Seudun Kädentaitajien kanssa Raumalla, Pitsiviikko alkoi. Reissu oli mukava, oli todella hyvää seuraa, Poikakin tykkäsi. Oikeastaan mitään emme ostaneet sen kummemmin, mitä nyt itse takaisin päin tullessa farkut Turun Myllystä.

Olen yrittänyt pitää turhan tavaran ostamisen aisoissa, tuntuu että tavaraa on aivan liian paljon. Ja paljon on aina sellaistakin, mitä itse ei tarvitse. Viimeisen vuoden ajan olen pistänyt kaiken itselle tarpeettoman kiertoon, jos joku vaan on tarvinnut. Samaten olemme itse saaneet vaikka mitä käyttökelpoista. Eli, olemme osa todella hyvin toimivaa kierrätysrengasta! Tämä on asia, mistä olen todella iloinen.

Hiljaisuus laskeutui juuri kotiimme, veljeni haki Pojan Biljardisalille pelailemaan. Eli, nyt aion hetken nauttia hiljaisuudesta, keittää kahvia, ehkä neuloa hieman ja katsoa tulisiko teeveestä vaikka jokin ihana ruuanlaitto-ohjelma. Ja tietysti laittaa tossut ja lapaset pesukoneeseen huopumaan. Palaillaan myöhemmin asiaan, toivottavasti oikean kokoisten huovutettujen neuleiden kanssa. Muuten pitää lähteä etsimään oikean kokoista jalkaa ja kättä...