Ihana lauantai! Vähän on tehty käsitöitä ja pitäisi lähteä pojan kaverin synttäreille. Ajattelin kuitenkin esitellä näitä minun keskeneräisiä projekteja ja suunnitelmia pikkaisen... Nyt kun "Kuvaaja" suostui kuviakin ottamaan! Lisäsin jo eiliseen kirjoitukseen asianmukaiset kuvat.

Alkuvuodesta lupauduin tekemään työkaverin siskolle villapaidan. Ihan peruspaidan. Minulle tämä on ehkä liian iso pala kakkua, mutta Susu sai minut uskomaan, että onnistun. Ja tuo Maija on NIIN kauniin punaista, nam.

Langat on jo hankittu ja mallitilkku tikutettu, kuten kuvasta näkyy. Joten pitäisi kai alkaa sitten töihin??? Yhtä asiaa olen vain miettinyt... Kun teen paidan puolipatenttiina, niin voiko puolipatenttia neuloa pyöröneuleena? Mietin asiaa illalla uudelleen taas, kun alan teeveen ääressä neulomaan...

Kävin Anjalinilla helmikuussa myös Kipuapupäivillä ja synttäreillä, niistäkin hankinnoista kuvia nyt jälkikäteen! Poikakin kävi lankakaupan synttäreillä, hän tykkää käydä lankakaupassa, kun siellä on niin mukava lankakauppias! Onneksi tykkää, minulle helpompaa tällä tavoin.  Hymy

Pojallani on migreeni ja hän huomasi tämän KIPUAPUsilkkivilla-langan. Langan pitäisi auttaa myös migreeniin. Hän pyysi minua ostamaan langan ja tarkoituksena on tehdä siitä pipo. Eli pipo päähän, kun päätä alkaa särkemään! Pipo toteutetaan aika pian, on sen verran tärkeä juttu. Ehkä teen myös itselleni tästä jotakin myöhemmin...

Ja tottakai piti vähän jotain muutakin ostaa lisäksi. Näistä langosita teen kanssa, yllätys, yllätys, sukkia... Oli niin hvyiä tarjouksia, ettei voinut vastustaa kiusausta, ainahan hyvän väristä Maijaa tarvitaan!

Tästä Bris-langasta taasen alan tekemään kaulureita, on todella pehmeä ja ihanan oloinen lanka. Ja kauniitä värejä. Kun sain vielä ohjeenkin, niin aion tehdä niitä useammankin. Jos ylimääräisä jää / tulee, niin sitten myyjäisiin ja joulupaketteihin!

Vähän pitää vain kiirettä, kohta on kesä ja mulla on talvineuleet vielä tekemättä... Siksi kai siitä maissilangasta nään jo untakin!