Viime aikoina en ole ehtinyt bloggailemaan. On ollut monenlaista vääntöä monessa eri asiassa, mutta nyt aletaan olla taas selvillä vesillä. Mitä nyt ollaan molemmat flunssassa, mutta siitä selviää lepäämällä ajan kanssa.

  

Jo aiemmin voitin Kukkeri -blogissa joulukuussa olleessa arvonnassa. Paketin sain jo jokin aika sitten, mutten ole ehtinyt asiasta bloggaamaan. Sain Mertsiltä Hjärtan -suklaata (tosi hyvän makuista), Nalle Mustikka sukkalankaa sekä käsivoiteen. Tuo Geisha suklaa on Jossulta Ystävänpäivä lahjus.

Sain myös Pojan jääkiekkojoukkueelta jokin aika sitten aivan ihanan lahjan: Lahjakortin Susun Lankakauppaan! Eli kyllä minua on taas lahjottu ja kunnolla. Ensimmäistä kertaa lapsen harrastus tuntuu muultakin (näin äidin näkökulmasta) kuin pakkopullalta. Tämä johtuu taatusti siitä, että joukkuehenki on ainakin omasta mielestäni parempi, kuin aikaisemmin. Lapset tulevat toimeen keskenään jne. Ja joukkueen äideistä suuri osa neuloo, ihanan yhdistävä tekijä!

Minulla on se omituinen tapa säästellä lankakeristä ja vyyhdeistä vyötteet ja purkittaa ne peltipurkkiin. Vuoden lopussa voi laskeskella, kuinka paljon on tullut neulottua. Tämän vuoden vyötteet ovat vielä nipussa kirjoituspöydällä, MINULLA EI OLE TYHJÄÄ PELTIPURKKIA!!! Näin pitkä pätkä on tätä vuotta jo menty, ja ilman peltipurkkia. Mistään ei ole löytynyt peltistä karkki- tai pipari- tai muuta purkkia. Asia on listattu ongelma- ja tekemättömien töiden listalle. Tämä on meinaan NIIN iso ja tärkeä asia!

Olisi myös muutama pikkuneule päättelemättä ja kuvaamatta, nekin olisi hyvä hoitaa tänään kuntoon. Eräällä Pikku-Neidillä on syntymäpäivä maanantaina ( ne kyllä juhlitaan myöhemmin, koska hän on matkoilla ), ja minun pitää saada valmiiksi hänen lahjansa myös.

Nyt lopettelen, jotta saan villaneulan esiin ja päättelyt alkuun! Toivotan kaikille aurinkoista sunnuntaita kirpakassa talvisäässä!