Käyn aika harvoin kirpputoreilla. En ole kovinkaan hyvä tekemään mitään vuosisadan löytöjä, niinkuin jotkut "ammattilaiset". Harvoin edes näen kirpparilla mitään sellaista, minkä haluaisin.

Eilen käväisin ihan pikimiten kirpparilla, koska tarkoituksena oli tappaa hieman aikaa. Ajattelin, että se on juuri sopiva paikka lenkkeillä kolme varttia. Ehkä jo tämä asenne kertoo, miksi teen harvoin mitään löytöjä...

Nyt kuitenkin huomasin nämä Ikean rasiat. Olivat ihan ostopaketissakin. Tässä viimeisen kuukauden aikana olen huomannut, että Pojalla on kaikenmaailman omituisia pieniä tavaroita, jotka pyörivät milloin missäkin. Näitä samaisia Ikean rasioita meillä on ennestään, helppoja pinota päällekkäin ja rasioissa on kansi. Eli tämä setti oli todella hyvä ostos ja helpottaa elämäämme. Ja toivottavasti vähentää yleistä kaaosta...

Pienet vyyhdinpuut. Nekin vielä ihan paketissa. Aika harvoin on lankaa, joka on vyyhdillä, mutta silti... Nyt mulla on vyyhdinpuut! En tiedä, mitä tavallisesti maksavat, mutta nämä maksoivat ihan 5 euroa. Ja nämä ovat söpöt, kun ovat niin pienet.

Eli, oli ihan hyvä kolmen vartin reissu kirpparille. Katsoa ehdin vain pienen osan pöydistä. Ehkä tässä jonakin päivänä uudestaan.