Alkuviikosta sain kauan odotetut puikot!

Nyt minulla on sitten ne kaikki välikootkin, joten ei tarvitse kärsiä oikean kokoisten puutteesta. Paketissa on kuutta eri kokoa, kaikki alle 3,50 mm. Nämä Knit Pro -puikot on ostettu Susulta Anjalinilta. Knit Pro -pyöröpuikkoja en ole vielä haalinut itselleni, mutta ehkä sitten, jos joskus innostun muutakin tikuttelemaan kuin sukkia.

Tänään kirjahylly saatiin kunnolla seinään kiinni ja nyt iltapuhteiksi aloitan kirjojen hyllyyn asettelun. Aiemmin kirjani ovat olleet maakohtaisesti aakkosjärjestyksessä. Esim. ensimmäisenä suomalaiset kirjailijat aakkosjärjestyksessä ja sen jälkeen eestiläiset ja sen jälkeen skandinaavialaiset muut kirjailijat.

Eli aina maan mukaan. Nyt helpotan kaikkien elämään ja alan käyttämään ihan suoraa aakkostusta, eli asuinmaalla tai  synnyinmaalla ei ole mitään merkitystä. En edes ymmärrä, miksi olen joskus alkanut lajittelemaan kirjoja kirjailijan asuinmaan mukaan. Ongelmana tässä vanhassa "järjestelmässä" oli se, että jos joku on jossakin vaiheessa elämäänsä muuttanut esim. Egyptistä USA:han, niin minkä maalaisena kyseinen kirjailija pitäisi ajatella? Ja alkutuotanto toisen maalaisena kuin lopputuotanto?

Minäkö tekisin kirjoista itselleni ongelman, hah!