Vaikka muutosta alkaa olla jo aikaa, niin ei meillä täällä kaikki paikat ole vielä kunnossa. Yksi hyvä esimerkki on verhot, onneksi on sälekaihtimet, Ja vaikka verhoissa on vielä puutteita, niin minähän yritin hoitaa tuota tärkeintä eli wc:n pienen ikkunan verhoa ja itse tekemällä.

Hullumpi tulikin...

Virkkasin. Koukku Addin kokoa 2,00 mm. Lanka Teeteen Almina, jota on muuten ihan kiva virkata, tykkään. Ohje kirjasta Unelmien pitsit hieman muokattuna. Muokkasin ohjetta, koska käsialani ja lankani eivät taatusti olisi kumpikaan täsmänneet tuon ohjeen kanssa. Siitäkin huolimatta verhosta tuli liian kapea. (Ohjeessa tämä ei ollut muuten verho, vaan tyynynpäälinen...) Huomasin väärän koon pingotus -vaiheessa, jolloin en jaksanut enää hirveesti vääntää noita reunoja suoremmiksi. Puuttuu 5 cm...

Käykö tämä pöytäliinaksi? Tai ehkä seuraavan muuton jälkeen on oikein kokoinen ikkuna jossain? Ei tässä muuten mitään, mutta pitäisi kai alkaa tekemään seuraavia verhoja, mielellään tänne sopivia.

Revontuli Vironvillasta on kovalla tohinalla tulossa, voiko Revontuleen jäädä koukkuun? Teen vääränkokoisia verhoja ja hartiahuiveja, ehkä verhoihin pitäisi ihan oikeasti alkaa panostamaan enemmän! Sukkasato alkaa olla unohdettu juttu vähitellen, millään ei ehdi kun on NIIN paljon muutakin puuhasteltavaa.