Ja tarina jatkuu... Susu odottaa lanka-aiheisia tunnustuksia, mutta sellaisia ei ole luvassa vielä tänäänkään. Helmille tiedoksi, meidän vessa on todella siisti, ainoastaan verho (jonka aion virkata heinäkuussa) puuttuu. Katsotaan nyt, onko Juhannuksena jonoa, vaiko otetaanko KYH todella tosissaan...

Olen suunnitellut jo kauan tekeväni nappeja. Jossakin vaiheessa jopa NIIN epätoivoisesti, että suunnittelin tekeväni niitä katajasta. Tulin kuitenkin toisiin aatoksiin ja päätin jättää katajanapit tulevaisuuteen. Kun ei ole edes kunnon työkaluja. Enkä ole hyvä puutöissä.

Tästä Fimo -massasta on kuulemma helppoa tehdä nappeja (en kyllä muista kaupan nimeä, josta nämä ostin, jokin aivan ihana askartelukauppa kuiteskin). Näiden kahden paketin kanssa harjoitellaan. Sitten ne seuraavat ovatkin jo tehtailua tosissaan. Joten loppuviikolla on luvassa nappeja, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Nyt joudun (huom. paino sanalla "joudun" lähtemään  ) Lankakauppaan, en etene turkoosin topin kanssa, pakko käydä kysymässä neuvoa Susulta!